4.5/5

Bedrijfspand in Middelburg te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand in Middelburg te koop gezet of wilt u dat binnenkort gaan doen? Aan Brownlake kunt u direct een vrijblijvend aanbod ontvangen. Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en realiseert wekelijks aankopen van zowel leegstaande als verhuurde en onverhuurde bedrijfspanden voor onze eigen beleggingsportfolio. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren, kunnen wij u in alle gevallen verzekeren van het beste aanbod op de markt. Daarnaast verzorgen wij het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen op uw bedrijfspand te koop in Middelburg? Neem vandaag nog contact op via ons contactformulier.

Waarom Brownlake? 

Vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kozen al voor Brownlake vanwege onze uitstekende verkoopvoorwaarden, flexibiliteit en ons vermogen om zeer snel te kunnen schakelen in het gehele proces. Wij kunnen u altijd een vlot verkooptraject garanderen vanwege onze lokale marktkennis. Van een bezichtiging van een pand, tot het uitbrengen van bieden. We verzorgen het gehele verkooptraject en zijn pas content met de succesvolle verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed. 

Waarderen van uw bedrijfspand

Om uw bedrijfsvastgoed vlot te kunnen taxeren, neemt een taxateur zo snel mogelijk de pandgegevens met u door. Als gespecialiseerd aankoper van zowel verhuurde als onverhuurde bedrijfspanden verzorgen we een snelle taxatie vrij van bouwtechnische keuringen. We bekijken voornamelijk de staat van onderhoud, de ligging van het pand, maar ook het type energielabel. Daarnaast is bij een pand in verhuurde staat de kale huur, type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst tevens van belang. Wij trachten voor elke situatie binnen één werkdag een waardebepaling te kunnen geven.

Altijd een aanbod op uw bedrijfspand te koop in Middelburg   

Waar uw bedrijfspand in Middelburg zich ook bevindt, kunt u bij Brownlake vrijblijvend een aanbod ontvangen. Zo zijn wij actief op bedrijventerreinen zoals Arnestein, Mortiere, Ramsburg en de Stromenpoort. Ook als u elders een bedrijfspand te koop heeft staan, kunt u een bod ontvangen. Om het belang van een betrouwbare aankoper voorop te stellen, bieden u te allen tijde een aanbod zonder enig voorbehoud van financiering los van bouwtechnische keuringen. Binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling ontvangen van uw bedrijfspand te koop in Middelburg? Laat dan uw gegevens achter middels het formulier.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod