4.5/5

Bedrijfspand in Meierijstad te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand te koop in Meierijstad en wenst u een vlotte verkoop? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en doet graag een bod op uw bedrijfsmatig vastgoed. Ongeacht het type pand en de staat van onderhoud, bent u bij Brownlake verzekerd van een uitstekend aanbod. Met een bewezen trackrecord en lokale marktkennis kunnen wij u tevens verzekeren van een soepele verkoop. Van een bod op een kantoorpand tot de verkoop van transformatie object, Brownlake kan zeer snel schakelen in het gehele verkoopproces.  

Verkoop via Brownlake 

Een verkoop via Brownlake verloopt vlot en is zorgeloos. Dat komt omdat wij u direct zekerheid kunnen geven en daarnaast zijn wij zeer flexibel omtrent verkoopvoorwaarden zoals oplevering. Daarnaast hebben wij een succesvol trackrecord en kunnen u keer op keer een succesvolle verkoop laten zien. Ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen, kunnen wij zeer snel schakelen in het gehele proces. Van een opname tot het uitbrengen van een bod. Ons doel is een succesvolle verkoop waarbij beide partijen tevreden zijn. 

Een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfspand te koop in Meierijstad 

Meierijstad kent diverse bedrijventerreinen zoals Molenakker, Nijnsel, Molendijk, maar ook Rooiseheide, De Dubbelen of Foodpark. Als u een bedrijfspand te koop heeft staan op deze bedrijventerreinen of elders, kunt u een vrijblijvend aanbod ontvangen. We kunnen uw bedrijfspand op korte termijn taxeren en komen met een aantrekkelijk aanbod, zonder enig voorbehoud van financiering en/of bouwkundige keuring. Er is dus geen sprake van een langdurig en onzeker verkooptraject waarbij u veelal moet wachten op derden. Daarnaast kunt u flexibiliteit verwachten omtrent de oplevering of andere verkoopvoorwaarden. 

Uw bedrijfspand taxeren

Als u een aanvraag voor een vrijblijvend aanbod doet via Brownlake, dan neemt een taxateur zo snel mogelijk contact met u op. We bespreken graag het betreffende pand en komen zo tot een waardebepaling. Tijdens een opname bekijken we de staat van onderhoud, de ligging van het bedrijfspand, maar ook het huidige energielabel. Bij Brownlake kunt u uw bedrijfspand zowel in verhuurde als onverhuurde staat verkopen. Voor beide situaties trachten we naar een waardebepaling binnen één werkdag.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod