4.5/5

Bedrijfspand in Maastricht te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand in Maastricht te koop, maar heeft u nog geen geschikte koper gevonden? Brownlake geeft u gegarandeerd het beste aanbod op de markt. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij zijn wij gespecialiseerd in de aankoop zowel leegstaande als verhuurde en onverhuurde bedrijfspanden. Daarnaast bieden wij u te allen tijde een soepel verkooptraject, zonder enige onzekerheden. Bent u benieuwd naar welk aanbod wat wij kunnen doen op uw bedrijfshal, loods, horecapand of ander bedrijfsmatig vastgoed? Laat dan uw gegevens achter middels het contactformulier.

Waarom kiezen voor Brownlake?

Bij Brownlake kunt u ongeacht marktcondities direct het beste aanbod op de markt ontvangen. Naast een goed bod zijn wij zeer flexibel en hechten wij veel waarde aan gemaakte afspraken. Met een bewezen trackrecord kozen al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed al voor Brownlake. Ongeacht het type pand dat u wenst te verkopen, bent u verzekerd van een verzorgd verkooptraject van aanvraag tot overdracht. We zijn pas tevreden als uw bedrijfsvastgoed succesvol verkocht is. 

Een vrijblijvend aanbod op elke type bedrijfsvastgoed

Ongeacht de staat of het type bedrijfspand dat u wenst te verkopen, kunt u bij Brownlake een vrijblijvend aanbod ontvangen. Zo zijn wij actief op bedrijventerreinen zoals de Beatrixhaven, Bosscherveld, Randwyck-Zuid en Scharn-Noord. Als u daar een bedrijfspand te koop heeft staan, zijn wij zeer geïnteresseerd in een overname. We kunnen uw pand uit eigen middelen afnemen en bent daarom te allen tijde verzekerd van een financieringsvrij aanbod. Zo kan de verkoop van uw bedrijfspand al op zeer korte termijn worden gerealiseerd. Naast een vlot verkooptraject, zijn wij als vastgoedmaatschappij flexibel omtrent de leveringsdatum en alle overige verkoopvoorwaarden. Bijkomend voordeel dat u direct een koper heeft en er daarom geen sprake is van bijkomende kosten zoals een courtage, notariskosten of een provisie.

Uw bedrijfspand te koop in Maastricht waarderen 

Om uw bedrijfsmatig vastgoed in Maastricht grondig te taxeren om zo tot een aanbod te kunnen komen, bekijken wij een verscheiden aantal factoren. Zo bekijken wij altijd de onderhoudsstaat, maar daarnaast ook de ligging van het pand en het type energielabel. Zeker bij een pand vrij van huur zijn deze factoren van belang. Bij een pand in verhuurde staat nemen wij tevens de huur, expiratiedatum van het huurcontract en het type huurder, mee in de berekening.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod