4.5/5

Bedrijfspand in Lelystad te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Lelystad te koop gezet en wilt u direct het beste aanbod ontvangen? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en kan uw bedrijfsmatig vastgoed uit eigen middelen aankopen. Zo bent u direct verzekerd van ons aanbod. Naast een uitstekend aanbod bieden wij u te allen tijde een vlot verkooptraject, ongeacht het type bedrijfspand dat u wenst te verkopen. Een aanvraag is vrijblijvend en tevens geheel kosteloos.

Waarom Brownlake?

Als u een vlot verkooptraject wenst, waarbij u direct zekerheid hebt, dan bent u bij Brownlake aan het goede adres. Als landelijk investeringsmaatschappij kunnen wij u te allen tijde een goed aanbod geven. We opereren namelijk als eindbelegger en hebben een lange beleggingshorizon. Daardoor zijn wij niet gevoelig voor conjunctuurschommelingen en bent u verzekerd van een marktconform aanbod. Daarnaast kunt u veel flexibiliteit verwachten en kunnen wij snel schakelen in het gehele verkoopproces. Van een aanvraag tot de overdracht bij de notaris, Brownlake verzorgt het gehele verkooptraject en is pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Waarderen van uw bedrijfspand 

Bij Brownlake kunt u uw bedrijfspand zowel verhuurd als onverhuurd aanbieden. In beide gevallen kunnen wij een taxatie realiseren. We bekijken voornamelijk de staat van onderhoud, de ligging van het pand, maar ook grond of het type energielabel. Daarnaast wordt de kale huur, einddatum van de huurdersovereenkomst en het type huurder ook bekeken. Wij trachten voor elke situatie een waardebepaling binnen 24 uur te geven. 

Vrijblijvend aanbod op elke type bedrijfspand te koop in Lelystad

Heeft u een bedrijfspand te koop staan op bedrijventerrein Noordersluis, Oostervaart, Lelystad Airport Businesspark of Zuiderpoort/Flevopoort? Brownlake is zeer geïnteresseerd in een overname. Een bouwtechnische keuring van uw bedrijfspand is niet noodzakelijk. Op basis van de staat van onderhoud, ligging en andere factoren kunnen wij in de meeste gevallen al binnen één werkdag een waardebepaling geven. Daarnaast bent u te allen tijde verzekerd van een bod zonder financieringsvoorbehoud. Wij bieden u direct zekerheid en een vlot verkooptraject, ongeacht het type bedrijfspand of de staat van onderhoud. Daarnaast zijn wij flexibel in verkoopvoorwaarden zoals leveringsdatum en hoeft u geen makelaars- en notariskosten af te dragen. Zo kunt u dus een flink bedrag besparen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod