4.5/5

Bedrijfspand in Leidschendam-Voorburg te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand in Leidschendam-Voorburg te koop en heeft u tot op heden nog geen koper kunnen vinden? U kunt direct een aanbod ontvangen van Brownlake. Als landelijk opererende beleggingsmaatschappij bieden wij op elk type bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Daarnaast bent u verzekerd van een uitstekend aanbod, omdat wij tevens als eindbelegger opereren. Van de verkoop van bedrijfspanden met meerdere doeleinden tot de verkoop van uw bedrijfshal, horecapand of loods. Brownlake kan in iedere situatie een vrijblijvend aanbod uitbrengen.

Waarom kiest u voor Brownlake?

Verkopers van bedrijfsvastgoed kiezen voor Brownlake vanwege onze werkwijze en uitstekende verkoopvoorwaarden. Daarnaast garanderen wij verkopers te allen tijde het beste aanbod en een soepel verkooptraject vanaf het eerste contact. Door onze opgebouwde expertise kunnen wij snel schakelen in het gehele verkoopproces. Van een opname van een pand, tot het uitbrengen van biedingen. Brownlake is gespecialiseerd in zowel de aan- als verkoop van bedrijfsmatig vastgoed en is pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Uw bedrijfspand te koop in Leidschendam-Voorburg waarderen

Bij het opstellen van de waardebepaling is het van belang of het pand vrij van huur of in een verhuurde staat bevindt. Een taxatie is voor beide mogelijk, maar wordt te allen tijde anders gewaardeerd. Zo is bij een pand vrij van huur de staat van onderhoud en de ligging van het pand van belang. Bij een pand in verhuurde staat bekijken we tevens de kale huur, servicekosten, type huurder en uiteraard de einddatum van de huurovereenkomst. In alle gevallen kunt u op korte termijn een vrijblijvende waardebepaling ontvangen.

Een aanbod op elk type bedrijfsvastgoed

Of uw bedrijfspand nu staat op bedrijventerrein De Star, Essesteijn, Stompwijk of aan de Irenelaan. Wij kunnen u direct een aanbod geven waarbij u verzekerd van een vlotte verkoop na akkoord. Brownlake kan uw bedrijfspand te allen tijde uit eigen middelen aankopen en daarom brengen wij ook een aanbod uit zonder enig voorbehoud van financiering. Naast dat ons aanbod vrij is van financiering, is er tevens geen bouwkundige keuring nodig. U hoeft dus geen langdurig verkooptraject in te gaan en de verkoop geschiedt geheel kosteloos.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod