4.5/5

Bedrijfspand in Leiden te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Leiden te koop gezet? U kunt vrijblijvend een aanbod van Brownlake ontvangen. Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij die wekelijks de verkoop van divers bedrijfsmatig vastgoed realiseert. U kunt uw bedrijfsmatig vastgoed zowel in verhuurde als onverhuurde staat aanbieden. Of het nu gaat om een bedrijfshal, loods, horecapand of een hotel, Brownlake doet graag een vrijblijvend aanbod. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand te koop in Leiden? Laat dan uw gegevens achter of neem direct contact op.

Kies voor een verkoop via Brownlake         

Vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben Brownlake gevonden als betrouwbare aankoper vanwege onze uitstekende verkoopvoorwaarden, maar ook omdat wij te allen tijde het beste aanbod kunnen garanderen. Als investeringsmaatschappij fungeren wij tevens als eindbelegger en hebben een langetermijnvisie. Ongeacht conjunctuur schommelingen bent u daarom verzekerd van een goed aanbod. Naast een goed aanbod verzorgen wij het gehele verkooptraject van aanvraag tot de daadwerkelijk oplevering. We zijn pas tevreden met een succesvolle verkoop. 

Brownlake doet graag een bod op uw bedrijfspand te koop in Leiden

Heeft u een bedrijfspand te koop staan op bedrijventerrein Cronesteijn, Vlietzone-Midden of elders in Leiden? U kunt direct een aanbod ontvangen via Brownlake. Als investeringsmaatschappij hebben wij al vele aankopen mogen realiseren en zijn altijd op zoek naar nieuwe toevoegingen. U kunt uw pand in alle staten van onderhoud aanbieden, we bekijken graag de mogelijkheden. In vele gevallen zorgt Brownlake voor een renovatie of transformatie. Het aanbod dat wij uitbrengen is te allen tijde financieringsvrij. Zo heeft u direct zekerheid en weet u direct wat u kunt ontvangen voor uw bedrijfspand te koop in Leiden. 

Waarderen van uw bedrijfsmatig vastgoed

Voor een vrijblijvende taxatie kunt u elk moment een aanvraag doen via Brownlake. Een taxateur gaat zo snel mogelijk aan de slag met de waardebepaling en neemt contact met u op om enkele pandgegevens te bespreken. Zo is de staat van onderhoud, de ligging van het pand, maar ook het type energielabel van belang. Daarnaast kijken we naar de huur, eventuele servicekosten, type huurder en de expiratiedatum van de huurovereenkomst. Na uw aanvraag kunt u binnen één werkdag een waardering ontvangen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod