4.5/5

Bedrijfspand in Leeuwarden te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Leeuwarden te koop gezet en wenst u het pand op korte termijn te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsvehikel en doet graag een vrijblijvend aanbod. Zo zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurde als onverhuurde bedrijfspanden en bent u aan het juiste adres voor de verkoop van elke type pand. Ongeacht de staat van onderhoud kunt u bedrijfshallen, kantoorpanden, logistiek vastgoed en/of ander vastgoed zoals hotels of loodsen, direct aan ons verkopen.

Waarom Brownlake?

Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kozen voor Brownlake als betrouwbare verkooppartner, zo ook in Leeuwarden. Door ons bewezen trackrecord kunnen wij u een succesvolle verkoop garanderen. Bij Brownlake zijn we flexibel en transparant en hebben maar één einddoel voor ogen; een succesvolle verkoop. We hebben al veel verkopen mogen realiseren en hebben een prachtig vastgoedportfolio kunnen opbouwen. Met onze expertise bent u verzekerd van een soepele verkoop, waarbij de gemaakte afspraken altijd centraal staan.  

Vrijblijvend aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Leeuwarden

Brownlake opereert landelijk en zo ook in Leeuwarden. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfspand staan op De Zwette, De Hemrik of elders? Brownlake maakt graag een afspraak voor een opname en kan binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling geven. Als u akkoord gaat met ons aanbod, dan kunnen wij de verkoop op zeer korte termijn realiseren. We kunnen uw pand gelijk uit eigen middelen afnemen en daarom bent u verzekerd van een bod zonder enig voorbehoud van financiering. Daarnaast zijn wij zeer flexibel in oplevering. U kunt het betreffende pand zowel direct als uitgesteld opleveren.

Uw bedrijfspand taxeren

Bij Brownlake kunt u altijd een vrijblijvend aanbod ontvangen. Aan de hand van een tal aan taxatiepunten kunnen wij snel uw bedrijfspand taxeren. Zo bekijken we in alle gevallen de staat van onderhoud, de ligging van het pand, maar ook het type energielabel. Bij een pand in verhuurde staat wordt tevens gekeken naar de kale huur, de expiratiedatum van de huurdersovereenkomst, maar ook naar het type huurder. In alle gevallen kunt u bij Brownlake terecht voor de verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed. We trachten binnen één werkdag een waardebepaling te kunnen uitbrengen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod