4.5/5

Bedrijfspand in Lansingerland

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand in Lansingerland te koop? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en doet graag een aanbod. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed, bent u te allen tijde verzekerd van het beste aanbod. Daarnaast garanderen wij een soepel verkooptraject, ongeacht het type bedrijfsvastgoed dat u wenst te verkopen. Of u nu in bezit van multi tenant bedrijfsvastgoed, buitenterreinen, light industrial of loodsen, u kunt een vrijblijvend aanbod ontvangen van Brownlake. 

Kies voor een verkoop via Brownlake

Direct het beste bod op uw bedrijfsmatig vastgoed in Lansingerland? Brownlake is een investeringsmaatschappij met een langetermijnvisie en kan u gegarandeerd het beste aanbod gegeven. Naast het beste bod kozen vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed voor Brownlake vanwege de uitstekende verkoopvoorwaarden en een vlot verkooptraject, waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Als gespecialiseerd aankoper van allerlei soorten bedrijfsvastgoed, kunnen wij snel schakelen in het gehele verkoopproces. Van het bezichtigen van een pand tot het uitbrengen van een bod. We zijn pas content bij een succesvolle verkoop.

Een bod op elk type bedrijfspand te koop in Lansingerland

Overweegt u een bedrijfspand te verkopen op bedrijvenpark Oudeland, Bleizo Business Park, Prisma of Leeuwenhoekweg? U kunt vandaag nog een vrijblijvende waardebepaling van Brownlake ontvangen. Zo zijn wij altijd actief op zoek naar bedrijfspanden voor onze eigen vastgoedportefeuille. We bekijken in alle gevallen de mogelijkheden en kunnen uw pand uit eigen middelen aankopen. Ons aanbod is daarom ook te allen tijde zonder financieringsvoorbehoud en is vrij van enig bouwkundige keuring zoals een funderingsonderzoek. Bijkomend voordeel is dat u geen enkele kosten hoeft af te dragen als u kiest voor een verkoop via Brownlake. 

Een aanvraag via Brownlake

Bent u benieuwd naar welk aanbod Brownlake kan uitbrengen op uw bedrijfspand te koop in Lansingerland? Laat dan uw gegevens achter via ons online formulier of neem telefonisch contact op. We zijn tijdens kantooruren bereikbaar voor al uw aanvragen, maar ook als u nog vragen heeft over onze werkwijze. Bij Brownlake kunt u zowel verhuurd als onverhuurd bedrijfsmatig vastgoed verkopen. Aan de hand van een verscheiden aantal factoren taxeren wij uw pand grondig en kunnen binnen één werkdag een waardebepaling garanderen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod