4.5/5

Bedrijfspand in Krimpenerwaard te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand in Krimpenerwaard te koop? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsvastgoed, bent u verzekerd van het beste bod op de markt en een vlotte verkoop. U kunt uw bedrijfspand in alle staten van onderhoud aanbieden, omdat wij altijd kijken naar het potentieel. Daarnaast zorgen wij in sommige gevallen voor renovatie of transformatie. Binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling ontvangen? Laat uw gegevens achter of neem direct contact op. 

Waarom Brownlake?

Verkopers van bedrijfsvastgoed kiezen voor Brownlake vanwege onze uitstekende verkoopvoorwaarden. Naast onze verkoopvoorwaarden garanderen wij het beste aanbod en een soepel verkooptraject waarin alle afspraken te allen tijde worden nagekomen. Dankzij onze lokale marktkennis en opgebouwde trackrecord hebben al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare aankoper. Met onze opgebouwde ervaring en expertise kunnen wij snel schakelen in het gehele verkoopproces. Van het bezichtigen van een pand, tot het uitbrengen van biedingen. Daarnaast ontzorgen wij het gehele verkoopproces van aanvraag tot overdracht. 

Taxeren van uw bedrijfsvastgoed

Bij het opstellen van een taxatie bekijkt Brownlake een verscheiden aantal factoren. Zo bekijken wij bij zowel verhuurde als onverhuurde bedrijfspanden, staat van onderhoud en de ligging van het pand. Daarnaast bekijken wij ook het type energielabel en eventuele servicekosten verbonden aan het pand. Bij bedrijfsmatig vastgoed in verhuurde staat wordt tevens de kale huur, einddatum van de huurovereenkomst en het type huurder, meegenomen in de berekening.

Direct een bod op uw bedrijfspand te koop in Krimpenerwaard

Of u nu een bedrijfspand heeft staan op bedrijventerrein Zevender, De Nieuwe-Wetering of elders in Krimpenerwaard, Brownlake doet graag een aanbod. Een aanvraag is eenvoudig, vrijblijvend en geheel kosteloos. Als landelijk opererende investeringsmaatschappij zijn wij altijd op zoek naar bedrijfspanden voor onze eigen vastgoedportefeuille. Ongeacht het type bedrijfspand of de staat van onderhoud, kunt u uw pand aanbieden. Het aanbod dat wij uitbrengen is te allen tijde vrij van een bouwtechnische keuring en is bovendien financieringsvrij. Voordeel is dat u geen langdurig verkooptraject in hoeft te gaan en u maakt geen enkele kosten. Een verkoop via Brownlake is namelijk geheel kosteloos.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod