4.5/5

Bedrijfspand in Katwijk te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een aanbod op uw bedrijfspand te koop in Katwijk? Brownlake kan u het beste bod op de markt bieden. Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij en fungeert tevens als eindbelegger. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed of ander bedrijfsvastgoed in alle staten van onderhoud. Wilt u binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling ontvangen? Laat dan uw gegevens achter, zodat een taxateur van Brownlake snel contact met u kan opnemen.

Vele verkopers kozen al voor Brownlake

Met onze lokale marktkennis, ervaring en expertise hebben wij al vele verkopen van bedrijfsmatig vastgoed in Nederland mogen realiseren, zo ook in Katwijk. Wij bieden u een vlot verkooptraject, uitstekende verkoopvoorwaarden en altijd een goed bod op elk type vastgoed. Onze werkwijze is transparant en hands-on, zodat wij snel kunnen schakelen in het gehele verkoopproces. Van een opname tot het uitbrengen van een bod, Brownlake verzorgt het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht.

Elk type bedrijfspand te koop in Katwijk

Of u nu een bedrijfspand heeft staan op bedrijventerrein ‘t Heen, Klei-Oost, Vinkenberggebied of elders in Katwijk. Brownlake komt graag met een vrijblijvende waardebepaling. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van zowel leegstaande als verhuurde bedrijfspanden en bent u verzekerd van het beste bod en een zorgeloze verkoop. Het aanbod dat Brownlake uitbrengt is te allen tijde zonder enig voorbehoud van financiering. Zo heeft u direct zekerheid omtrent de financiering en hoeft u geen langdurig verkooptraject in te gaan.  

Taxatie van uw bedrijfsvastgoed

Kiest u voor een taxatie via Brownlake, dan ontvangt u garandeert een waardebepaling binnen één werkdag. Na uw aanvraag bespreken we graag enkele pandgegevens met u door, zodat we direct aan de slag kunnen met de waardebepaling. We bekijken in alle gevallen de staat van onderhoud en de ligging van het betreffende pand, maar er zijn nog een tal aan andere factoren die mee worden genomen in de taxatie. Zo is bij een pand in verhuurde staat ook de huur, type huurder en de einddatum van het huurcontract tevens van belang. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand te koop in Katwijk? U kunt vandaag nog een aanvraag doen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod