4.5/5

Bedrijfspand in Kampen te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand te koop in Kampen? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed, zonder tussenkomst van derden, kunt verkopen. Wij bieden op elk type bedrijfsvastgoed, ongeacht de staat van onderhoud. Bij Brownlake kijken we naar de potentie en hebben een langetermijnvisie. Zo bent u te allen tijde verzekerd van het beste bod en een soepel verkooptraject. Of u nu een kantoorpand, bedrijfshal, woonwinkelpand of ander bedrijfsvastgoed te koop heeft gezet in Kampen, bij Brownlake bent u verzekerd van een vrijblijvende waardebepaling.

Waarom kiezen voor Brownlake? 

Als u kiest voor een verkoop via Brownlake, dan bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden, een marktconform bod en een soepele verkoop waarbij we veel waarde hechten aan de gemaakte afspraken. We verzorgen het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht en zijn geïnteresseerd in alle type bedrijfsvastgoed. Bij Brownlake kijken we naar de mogelijkheden en kunnen wij zeer snel schakelen in het gehele verkoopproces. Van een bezichtiging van een pand tot het uitbrengen van een aanbod. U kunt rekenen op de expertise van Brownlake. 

Altijd het beste bod op uw bedrijfspand te koop in Kampen

Ongeacht het type bedrijfspand dat u te koop heeft staan in Kampen, bent u verzekerd van het beste aanbod op de markt. Brownlake opereert tevens als eindbelegger en heeft een lange beleggingshorizon. Daarom bieden wij te allen tijde een aanbod zonder enig voorbehoud van financiering en bouwkundige keuring zoals een funderingsonderzoek. Zo is het mogelijk om een waardebepaling te geven zonder bezichtiging. Een verkoop via Brownlake is tevens geheel kosteloos. Omdat wij direct uw pand kunnen aankopen vanuit eigen middelen is er geen sprake van makelaarskosten zoals een courtage of een vast tarief. Zo bespaart u dus flink op bijkomende kosten. 

Waarderen van uw bedrijfspand

Bij het waarderen van uw bedrijfspand bekijken we als eerste of het gaat om een pand vrij van huur of pand dat juist in een verhuurde staat verkeert. Bij een pand in verhuurde staat bekijken we altijd de kale huur, eventuele servicekosten, type huurder en uiteraard de expiratiedatum van de huurdersovereenkomst. Daarnaast wordt de staat van onderhoud en de ligging van het pand altijd meegenomen in onze waardering.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod