4.5/5

Bedrijfspand in Houten te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand in Houten te koop? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u direct alle type bedrijfspanden in alle staten van onderhoud kunt verkopen. Als investeringsmaatschappij kunnen wij u altijd het beste bod aanbieden, omdat wij niet gevoelig zijn voor conjunctuurschommelingen. Daarnaast is het mogelijk om uw bedrijfspand zowel in verhuurde als onverhuurde staat te verkopen. Of het nu gaat om een horecapand, transformatie object of een loods, in elke situatie brengt Brownlake graag een aanbod uit. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand te koop in Houten? Laat dan uw gegevens achter.

Kies voor een verkoop via Brownlake

Veel verkopers van bedrijfs onroerend goed hebben Brownlake al gevonden als betrouwbare verkooppartner, zo ook in Houten. Wij bieden een vlot en soepel verkooptraject waarbij de gemaakte afspraken te allen tijde worden nagekomen. U bent verzekerd van een marktconform bod, uitstekende verkoopvoorwaarden en heldere communicatie. Met een bewezen trackrecord laten we u graag de succesvolle verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed zien. Van een opname tot het uitbrengen van een aanbod, Brownlake verzorgt het gehele verkoopproces. 

Aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Houten

Heeft u een kantoorpand, loods, magazijn of horecapand staan op De Molenzoom, De Koppeling, De Meerpaal of De Schaft in Houten? U kunt vandaag nog een aanvraag doen voor een vrijblijvend aanbod via Brownlake. Het aanbod dat wij doen is te allen tijde zonder enig voorbehoud van financiering en/of bouwkundige keuring. Een verkoop via Brownlake is zonder onzekerheden en kan tevens op zeer korte termijn worden gerealiseerd. Wij zijn tevens flexibel omtrent oplevering en overige verkoopvoorwaarden en er is geen sprake van makelaars- en notariskosten. Zo bespaart u al vaak duizenden euro’s die u elders wel moet afdragen.  

Waardering van uw bedrijfspand

Uw bedrijfsmatig vastgoed te koop in Houten wordt op een verscheiden aantal factoren getaxeerd. Zo bekijken we altijd de staat van onderhoud en de ligging van het pand, maar ook het type energielabel. Bij de verkoop van een bedrijfspand in verhuurde staat bekijken we tevens de kale huur, type huurder en de expiratiedatum van de huurovereenkomst. Doet u een aanvraag bij ons? Dan trachten wij altijd naar een waardebepaling binnen één werkdag. 

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod