4.5/5

Bedrijfspand in Hoorn te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Hoorn te koop gezet, maar tot op heden nog geen koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en gespecialiseerd in de aankoop van zowel (verouderde) leegstaande als verhuurde bedrijfspanden. Wij fungeren tevens als eindbelegger en beschikken daarom over een lange beleggingshorizon. Zo bent u in alle gevallen verzekerd van het beste bod op de markt, ongeacht marktcondities. Daarnaast verzorgen wij altijd de gehele verkoop van aanvraag tot overdracht. Of het nu gaat om de verkoop van kantoorpanden, bedrijfshallen, zorgvastgoed of hotels, Brownlake doet graag een aanbod. 

Waarom kiest u voor Brownlake?

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake vanwege onze uitstekende verkoopvoorwaarden en omdat wij vlot kunnen schakelen in het gehele verkoopproces. Dankzij onze lokale marktkennis kunnen wij uw bedrijfspand snel taxeren en bent u te allen tijde verzekerd van een soepel verkooptraject. Van het bezichtigen van een pand tot het uitbrengen van biedingen. Brownlake heeft het vermogen om snel te schakelen in het gehele verkoopproces en is pas content met een succesvolle verkoop. 

Een bod op elk type bedrijfspand te koop in Hoorn

Of uw bedrijfspand nu te koop staat op Hoorn-80, Westfrisia, De Oude Veiling of elders in Hoorn, Brownlake doet graag een aanbod zonder tussenkomst van derden. Wij kunnen uw bedrijfsmatig vastgoed direct uit eigen middelen aankopen en u ontvangt dus te allen tijde een bod zonder enig voorbehoud van financiering. Daarnaast is de taxatie vrij van enig bouwtechnische keuringen zoals een funderingsonderzoek. Dat scheelt u tijd, maar u kunt ook flink besparen op bijkomende kosten zoals makelaars- en notariskosten.

Opstellen van de waardebepaling

We trachten naar een waardebepaling binnen één werkdag nadat u een aanvraag heeft gedaan via Brownlake. Zo kunt u uw bedrijfspand zowel verhuurd als onverhuurd aanbieden. Voor beide situaties kunt een vrijblijvend aanbod ontvangen. Bij een pand in verhuurde staat bekijken we de huidige huur, het type huurder, maar ook de einddatum van het huurcontract. Daarnaast bekijken we altijd de staat van onderhoud en de ligging van het pand, maar ook het type energielabel. Ongeacht het type pand dat u wenst te verkopen, bent u verzekerd van een snelle waardebepaling.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod