4.5/5

Bedrijfspand in Hoogeveen te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand te koop in Hoogeveen? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Ongeacht de staat van onderhoud, bent u verzekerd van het beste bod en een soepel verkooptraject. Van de verkoop van kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed of ander vastgoed, Brownlake is als gespecialiseerd aankoper de partij waaraan u direct uw bedrijfspand kunt verkopen. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand te koop in Hoogeveen? Laat dan uw gegevens achter.

Kies voor een verkoop via Brownlake

Ongeacht het type bedrijfsmatig vastgoed dat u wilt verkopen, bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden, een marktconform bod en een soepel verkooptraject. We hechten veel waarde aan gemaakte afspraken en hebben een hands-on mentaliteit. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Dit komt mede door ons bewezen trackrecord en omdat wij snel kunnen schakelen in het gehele verkoopproces. Van de opname van een pand tot het uitbrengen van een bod. Brownlake verzorgt het gehele verkoopproces en is pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Taxeren van uw bedrijfspand

Om uw bedrijfspand zo snel mogelijk te taxeren, neemt een taxateur van Brownlake zo snel mogelijk contact met u op. Bij Brownlake is het mogelijk om uw pand in zowel verhuurde als onverhuurde staat te verkopen. We taxeren uw bedrijfspand op basis van een verscheiden aantal factoren. De staat van onderhoud, de ligging, maar ook het huidige energielabel wordt altijd meegenomen in de berekening. Daarnaast bekijken we bij een pand in verhuurde staat tevens de kale huur, type huurder en de expiratiedatum van de huurovereenkomst. 

Een bod op elk type bedrijfspand te koop in Hoogeveen

Heeft u een bedrijfspand te koop staan op bedrijventerrein Buitenvaart, Noord B-Oost of elders in Hoogeveen? Brownlake brengt graag een aanbod uit. Ons aanbod is te allen tijde zonder enig voorbehoud van financiering en is tevens vrij van bouwtechnische keuring. Als verkopende partij heeft u daardoor direct zekerheid en u hoeft geen langdurig verkooptraject in te gaan. Bijkomend voordeel is dat u geen enkele kosten hoeft af te dragen, als u kiest voor een directe verkoop aan ons. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand te koop in Hoogeveen? U kunt vandaag nog een aanvraag voor een vrijblijvend aanbod.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod