4.5/5

Bedrijfspand in Hollands Kroon te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Overweegt u een bedrijfspand in Hollands Kroon te koop te zetten? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en brengt graag een bod uit op uw pand. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw verhuurd pand, maar ook voor een leegstaand en/of onverhuurd pand in alle staten van onderhoud. Brownlake fungeert tevens als eindbelegger en beschikt daarom over een lange beleggingshorizon. Zo kunnen wij u te allen tijde het beste bod op de markt garanderen. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfshal, loods, woonwinkelpand of kantoor? Neem dan vandaag nog contact op.

Een verkoop via Brownlake

Bij Brownlake bent u te allen tijde verzekerd van het beste op de markt en uitstekende verkoopvoorwaarden, waarbij afspraken altijd worden nagekomen. Zo garanderen wij een soepel verkooptraject, ongeacht het type bedrijfspand dat u wenst te verkopen. Met onze ruime ervaring en kennis kunnen wij snel schakelen in het gehele verkoopproces. Van een bezichtiging van een pand tot het uitbrengen van biedingen. Brownlake verzorgt het gehele verkooptraject van aanvraag tot de overdracht bij de notaris.

Taxatie van uw bedrijfspand

Nadat u een aanvraag heeft gedaan voor een vrijblijvende waardebepaling, neemt een taxateur van Brownlake contact met u op. We bespreken graag diverse pandgegevens, zodat we aan de slag kunnen gaan met de taxatie. Bij een pand in verhuurde staat is de kale huur, type huurder en expiratiedatum van de huurovereenkomst. Naast deze factoren wordt de staat van onderhoud, de ligging van het pand, maar ook het type energielabel meegenomen in de berekening. 

Altijd een bod op uw bedrijfspand te koop in Hollands Kroon

Een bedrijfspand te koop op Kruiswijk III, Den Oever, Middenmeer of een ander bedrijventerrein in Hollands Kroon? Brownlake doet graag een aanbod. Ongeacht het type of de staat van onderhoud, zorgt Brownlake voor een vrijblijvende waardebepaling en verzekert u van het beste bod op de markt, vrij van bouwtechnische keuringen. U heeft dus direct een koper en daardoor is een verkoop op zeer korte termijn realiseerbaar. Daarnaast zijn wij flexibel in leveringsdatum en zijn makelaarskosten zoals een courtage of een vast tarief niet van toepassing. Neem vandaag nog contact op met Brownlake voor een vrijblijvende waardebepaling.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod