4.5/5

Bedrijfspand in Hoeksche waard te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand in Hoeksche waard te koop, maar heeft u nog geen geschikte koper kunnen vinden? Brownlake kan u binnen één werkdag een aanbod garanderen. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaand als verhuurde en onverhuurde panden. We verzekeren u te allen tijde van het beste bod en een soepel verkooptraject, zonder enige onzekerheden. Bent u benieuwd naar ons vrijblijvend aanbod op uw bedrijfspand te koop in Hoeksche Waard? Laat dan uw gegevens achter.

Waarom kiest u voor Brownlake?

Wilt u direct het beste aanbod ontvangen en verzekerd zijn van uitstekende verkoopvoorwaarden en een soepele verkoop? Kies er dan voor om uw bedrijfsmatig vastgoed te verkopen aan Brownlake. Al vele verkopers van allerlei type bedrijfs onroerend goed gingen u voor en zo in de Hoeksche Waard. Van de opname van een pand, tot het uitbrengen van een bod. Door onze expertise kunnen wij snel schakelen in het gehele verkoopproces. We zijn pas tevreden als uw bedrijfsmatig vastgoed succesvol verkocht is. 

Waardebepaling van uw bedrijfspand

Nadat u uw gegevens achterlaat bij uw aanvraag, neemt een taxateur zo snel mogelijk contact met u op. Om een goede indicatie te krijgen van het pand in kwestie, bespreken we graag een tal aan factoren. Zo is de staat van onderhoud van belang, maar ook de ligging en het type energielabel. Naast deze factoren wordt bij een pand in verhuurde staat ook gekeken naar de kale huur, expiratiedatum van de huurovereenkomst, maar ook naar de huidige huurder. Wij trachten naar een waardebepaling binnen één werkdag.

Een aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Hoeksche Waard 

Wat voor type bedrijfspand u ook wenst te verkopen, bij Brownlake kunt u altijd een vrijblijvende waardebepaling ontvangen. Zo ook voor uw bedrijfspand op Heinenoord, Reedijk of Puttershoek. Het bod dat Brownlake uitbrengt is te allen tijde financieringsvrij en is bovendien vrij van bouwtechnische keuring zoals een funderingsonderzoek. Zo kan de verkoop van uw bedrijfspand al op korte termijn worden gerealiseerd. Naast een vlotte verkoop is Brownlake zeer flexibel in verkoopvoorwaarden zoals de leveringsdatum en/of inboedel. Bent u benieuwd naar ons aanbod? Laat uw gegevens achter middels het contactformulier.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod