4.5/5

Bedrijfspand in Hilversum te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Hilversum te koop? Brownlake doet graag een aanbod. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij, kunt u bij ons terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfsvastgoed die in alle staten van onderhoud mogen verkeren. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren, bent u verzekerd van het beste aanbod op de markt, ongeacht conjunctuur schommelingen. Wat voor type bedrijfsvastgoed u ook wilt verkopen,  Brownlake verzorgt het gehele verkoopproces van aanvraag tot overdracht. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand te koop in Hilversum? Laat uw gegevens achter of neem vandaag nog contact op.

Waarom kiest u voor Brownlake?

Wilt u direct het beste aanbod op uw bedrijfsmatig vastgoed en profiteren van uitstekende verkoopvoorwaarden? Kies dan voor een verkoop via Brownlake. Veel verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben ons al gevonden en daarom hebben wij een indrukwekkend trackrecord kunnen opbouwen. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van elk type pand. Voor iedere situatie kan Brownlake snel schakelen en de gehele verkoop faciliteren. Van uw aanvraag tot de overdracht bij de notaris. Brownlake is pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Een aanbod op elke type bedrijfspand te koop in Hilversum

Bent u in het bezit van bedrijfsmatig vastgoed op bedrijventerrein Havenkwartier, Hilversum Zuid-West of Havenstaete en wenst u een vlot en zekere verkoop? Bij Brownlake kunt u al binnen één werkdag een aanbod ontvangen en kan de verkoop op zeer korte termijn gerealiseerd worden. Op uw bedrijfspand ontvangt u te allen tijde een bod zonder enig financieringsvoorbehoud waarbij een bouwtechnische keuring van uw pand niet noodzakelijk is. We zijn altijd op zoek naar bedrijfspanden voor onze eigen vastgoedportfolio, dus schroom niet om contact met ons op te nemen.

Vrijblijvende waardebepaling van uw pand

Na uw aanvraag gaan de taxateurs van Brownlake snel aan de slag met de waardebepaling. Bij Brownlake kunt u zowel leegstaande als verhuurde en onverhuurde bedrijfspanden direct verkopen. We bekijken in alle gevallen de staat van onderhoud, de ligging en het type energielabel dat het pand momenteel heeft. Naast deze factoren wordt bij een pand in verhuurde staat ook gekeken naar de kale huur, einddatum van de huurovereenkomst en het type huurder.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod