4.5/5

Bedrijfspand in Het Hogeland te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand in Het Hogeland te koop, maar heeft u tot op heden geen kopende partij kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u direct al uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo kunt u bij Brownlake terecht voor de verkoop van kantoorpanden, logistiek vastgoed, zorgvastgoed of hotels. Wat voor bedrijfs onroerend goed u ook bezit en in welke staat van onderhoud het zich begeeft, Brownlake zorgt voor een passend bod en soepele afwikkeling op korte termijn. 

Kies voor een verkoop via Brownlake 

Kiest u ook voor Brownlake? Al vele verkopers van bedrijfs onroerend goed gingen u voor, zo ook in Het Hogeland. Met onze jarenlange ervaring en lokale marktkennis hebben wij een prachtig trackrecord kunnen opbouwen. We hechten veel waarde aan gemaakte afspraken en zien niets liever dan de succesvolle verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed. Of het nu gaat om commercieel onroerend goed, transformatie objecten of logistiek vastgoed. In elke fase van het verkoopproces kan Brownlake snel schakelen. We zijn pas tevreden als beide partijen content zijn met de verkoop.  

Een bedrijfspand te koop in Het Hogeland? Brownlake doet graag een bod

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfsmatig vastgoed in alle onderhoudsstaten. Zo kan uw bedrijfspand op bedrijvenpark De Marne Ulrum, Uithuizen of Het Aanleg Winsum op korte termijn voor eigen rekening worden aangekocht. Bent u benieuwd naar onze vrijblijvende waardebepaling? Neem vandaag nog contact op, zodat onze taxateurs aan de slag kunnen gaan met de taxatie. Na taxatie is ons aanbod te allen tijde zonder bouwkundige keuring en bovendien financieringsvrij. Zo zijn er geen onzekerheden en is er geen sprake van een langdurig verkooptraject.   

Waardebepaling van uw bedrijfspand

Bij het opstellen van een waardebepaling van een bedrijfspand is het van belang of gaat om een pand in verhuurde of onverhuurde staat. Een waardebepaling is voor beide situaties mogelijk, maar verschilt enigszins qua taxatiepunten. Zo is bij een pand vrij van huur de onderhoudsstaat, de ligging, maar ook het type energielabel een belangrijke factor. De huur, type huurder en de einddatum van het huurcontract wordt bij een bedrijfspand in verhuurde staat ook meegenomen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod