4.5/5

Bedrijfspand in Hengelo te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Hengelo te koop? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. We zijn gespecialiseerd in de aankoop van allerlei bedrijfsvastgoed, zowel in verhuurde als onverhuurde staat. U bent te allen tijde verzekerd van het beste aanbod en een soepel verkooptraject. Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw winkelpand, bedrijfshal, magazijn of loods. Laat dan uw gegevens achter voor onze taxateurs.

Waarom kiezen voor Brownlake?

Vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake vanwege onze verkoopvoorwaarden, flexibiliteit en ontzorging van het gehele verkooptraject. Bovendien bent u verzekerd van het beste bod op uw pand ongeacht het type of staat van onderhoud. Brownlake heeft door haar lokale marktkennis al vele verkopen mogen realiseren. Van een opname van een bedrijfspand, tot het uitbrengen van een bod. Brownlake heeft het vermogen snel te kunnen schakelen in het gehele verkoopproces.

Waardebepaling van uw bedrijfsmatig vastgoed

Bij het opstellen van de waardebepaling van uw bedrijfsmatig vastgoed, bekijken onze taxateurs diverse factoren. Zo is de staat van onderhoud, de ligging en het energielabel een groot onderdeel van de taxatie. Voor een bedrijfspand in verhuurde staat bekijkt onze taxateur ook de kale huur, type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst. Eventuele servicekosten, grond en het energielabel zijn tevens gegevens waar onze taxateurs naar kijken.

Een aanbod op uw bedrijfspand te koop in Hengelo

Overweegt u een bedrijfspand op Oosterveld, De Veldkamp, Kanaalzone of de Westermaat Campus te verkopen? Neem dan contact op met Brownlake voor een vrijblijvend aanbod. We gaan graag aan de slag met uw aanvraag en kunnen u al snel het beste aanbod op de markt garanderen. Bij akkoord bent u verzekerd van een vlotte verkoop, zonder enige onzekerheden. Ons aanbod is daarom te allen tijde zonder financieringsvoorbehoud en bouwkundige keuring. Naast de directe zekerheid die wij u kunnen bieden, bent u geen geld kwijt aan makelaar- en notariskosten. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand te koop in Hengelo? Neem vandaag nog contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod