4.5/5

Bedrijfspand in Helmond te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand in Helmond te koop gezet? Ontvang vrijblijvend een aanbod van Brownlake. Brownlake is een landelijk opererende beleggingsvehikel waaraan u direct uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van allerlei type bedrijfs onroerend goed, zowel vrij van huur als in een verhuurde staat. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren, bent te allen tijde verzekerd van het beste aanbod op uw pand, ongeacht de staat van onderhoud. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw woonwinkelpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed of commercieel onroerend goed? Laat dan uw gegevens achter middels het contactformulier.

Kies voor Brownlake

Doet u een aanvraag via Brownlake? Dan bent u verzekerd van het beste bod, uitstekende verkoopvoorwaarden en een vlot verkooptraject. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Met een bewezen trackrecord en onze expertise kunnen wij de gehele verkoop van uw pand faciliteren. Van een bezichtiging, tot het uitbrengen van biedingen. Brownlake heeft het vermogen om snel te kunnen schakelen en is pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Uw bedrijfs onroerend goed taxeren

Voor een vrijblijvende taxatie is het van belang of het bedrijfspand vrij van huur of in verhuurde staat verkeert. U kunt voor beide situaties een aanbod van Brownlake ontvangen. Bij een pand vrij van huur is de staat van onderhoud en de ligging een belangrijk onderdeel van de taxatie. Een pand in verhuurde staat wordt ook getaxeerd op basis van de huur, het type huurder en de expiratiedatum van het huurcontract. 

Een bod op elk type bedrijfspand te koop in Helmond

Overweegt u een bedrijfspand op het Hoogeind, De Weijer of bedrijvenpark Groot Schooten te koop te zetten of staat het reeds te koop? Brownlake kan u direct een aanbod garanderen. Ook als u elders in Helmond een bedrijfspand te koop heeft staan, kunt u een vrijblijvend aanbod ontvangen. Het aanbod dat Brownlake uitbrengt is te allen tijde zonder voorbehoud van financiering en een bouwtechnische keuring is geen onderdeel van de opname. Naast een zeker bod, zijn wij flexibel in verkoopvoorwaarden zoals leveringsdatum of inboedel. Daarnaast is er geen sprake van makelaarskosten zoals courtage of een vast tarief.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod