4.5/5

Bedrijfspand in Heerlen te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand in Heerlen te koop? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. We verzekeren u van het beste bod en een soepele verkoop, ongeacht het type pand dat u wenst te verkopen. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van bedrijfshallen, horecapanden, logistiek vastgoed en andere soorten bedrijfsmatig vastgoed. Benieuwd naar ons vrijblijvend aanbod? Neem dan direct contact op met Brownlake. 

Waarom een verkoop via Brownlake? 

Bent u op zoek naar een betrouwbare aankoper van bedrijfsmatig vastgoed? Met een bewezen trackrecord kan Brownlake een succesvolle verkoop garanderen en zo ook in Heerlen. U bent te allen tijde verzekerd van het beste aanbod, flexibele verkoopvoorwaarden en zorgeloos verkooptraject van aanvraag tot de daadwerkelijke oplevering. We hechten veel waarde aan de gemaakte afspraken en hebben een zowel transparante als hands-on werkwijze. Van een opname van een pand, tot het uitbrengen van een bod. Brownlake kan in het gehele verkoopproces snel schakelen. 

Aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Heerlen

Brownlake opereert landelijk en is altijd op zoek naar bedrijfspanden voor onze eigen vastgoedportefeuille. Zo zijn wij tevens actief op bedrijventerreinen zoals Avantis, De Beitel en Trilandis, maar ook op Coriopolis of De Koumen en Emma. U kunt vrijblijvend een aanvraag doen, zodat onze taxateurs aan de slag kunnen gaan met de waardebepaling. In de meeste gevallen ontvangt u dan binnen één werkdag een aanbod zonder enig voorbehoud van financiering. U hoeft dus geen langdurig en onzeker verkooptraject te doorlopen als u kiest voor Brownlake. Bijkomend voordeel is dat u flink kunt besparen op bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten.

Waardebepaling van uw bedrijfspand

Na uw aanvraag gaan onze taxateurs direct aan de slag met het opstellen van de waardebepaling. Daarbij is het van belang of het pand vrij van huur of in verhuurde staat verkeert. Zo is in beide gevallen de staat van onderhoud en de ligging een groot onderdeel van de taxatie, maar de huur, servicekosten, energielabel en einddatum van de huurovereenkomst zijn ook factoren die worden meegenomen in het bepalen van de waarde.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod