4.5/5

Bedrijfspand in Heerhugowaard te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Heerhugowaard te koop gezet en wenst u het pand op korte termijn te verkopen? Brownlake is een landelijk opererende investeerder en doet graag een aanbod. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaande als verhuurde bedrijfspanden en kunnen u altijd een goede prijs garanderen. Naast altijd een goede prijs, bent u verzekerd van een soepele verkoop, ongeacht het type bedrijfsvastgoed of de staat van onderhoud. U kunt vandaag nog een aanvraag doen voor een vrijblijvende waardebepaling van uw bedrijfspand te koop in Heerhugowaard.

Kies voor Brownlake

Al vele verkopers van bedrijfs onroerend goed hebben Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner, zo ook in Heerhugowaard. Wij verzekeren u te allen tijde van de beste verkoopvoorwaarden, een goed bod en een soepel verkooptraject waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Met onze hands-on mentaliteit kunnen wij snel schakelen in het gehele verkooptraject en zo kan de verkoop al zeer snel gerealiseerd worden. Van een bezichtiging van een pand, tot het uitbrengen van een bod. Brownlake verzorgt het gehele verkoopproces van A tot Z en is pas tevreden met de succesvolle verkoop van uw pand.

Een bod op elk type bedrijfspand te koop in Heerhugowaard

Heeft u een bedrijfspand te koop op bedrijventerrein De Vaandel, Beveland, Zandhorst of elders in Heerhugowaard? Neem dan contact op met Brownlake voor een vrijblijvende waardebepaling. In de meeste gevallen kunnen wij op basis van pandgegevens en nog een aantal andere factoren, binnen één werkdag een aanbod uitbrengen. Brownlake kan uw pand zonder financiering afnemen en een bouwkundige keuring zoals een funderingsonderzoek is niet noodzakelijk. Zo is een verkoop via Brownlake vlot en bovendien geheel kosteloos. 

Taxatie van uw bedrijfs onroerend goed 

Voor een vrijblijvende waardebepaling hanteert Brownlake een tal aan taxatiepunten. Zo bekijken we altijd de onderhoudsstaat en ligging van het bedrijfspand. Bij een pand in verhuurde staat is de kale huur, type huurder en de einddatum van het huurcontract tevens van belang. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfspand te koop in Heerhugowaard? Laat dan uw gegevens achter of neem direct contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod