4.5/5

Bedrijfspand in Heerenveen te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand in Heerenveen te koop? Brownlake doet graag een aanbod. Brownlake is als landelijk opererende vastgoedmaatschappij de organisatie waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen in alle staten van onderhoud. Wij fungeren tevens als eindbelegger en beschikken over een lange beleggingshorizon. U bent daarom te allen tijde verzekerd van het beste bod op de markt, ongeacht schommelingen in de economie. Of u nu in het bezit bent van multi tenant bedrijfsvastgoed, buitenterreinen, light industrial of een verouderd pand, u kunt vrijblijvend een aanbod van Brownlake ontvangen.

Waarom kiest u voor Brownlake?

Direct het beste bod ontvangen op uw bedrijfsmatig vastgoed in Heerenveen? Kies dan voor Brownlake. Bij Brownlake bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden en zorgen wij voor een soepel verkooptraject waarbij alle afspraken te allen tijde worden nagekomen. Dankzij onze lokale marktkennis hebben dan ook vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Door onze expertise kunnen wij snel schakelen in het gehele proces. Van het opnemen van een pand, tot het bezichtigen en uitbrengen van een bod. Brownlake verzorgt het gehele verkooptraject van aanvraag tot overdracht en is pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Heerenveen

Als landelijk opererende vastgoed maatschappij zijn wij actief op zoek naar een aankoop voor onze eigen beleggingsportfolio. Zo zijn wij actief op bedrijventerrein Heerenveen Zuid, Sportstad, Nijehaske, maar ook op de Leeuwarderstraatweg of Kanaal. Waar uw bedrijfspand ook te koop staat, Brownlake komt graag langs voor een opname en kan vrijblijvend een aanbod uitbrengen. Wij kunnen uw bedrijfsvastgoed zonder financiering aankopen en de oplevering is zowel snel als uitgesteld mogelijk. 

Een aanvraag via Brownlake

Bent u benieuwd naar welk aanbod Brownlake kan doen op uw bedrijfspand te koop in Heerenveen? Laat dan uw gegevens achter door een aanvraag te doen via ons contactformulier. We gaan direct aan de slag en trachten naar een waardebepaling binnen één werkdag. U kunt zowel uw panden verhuurd als onverhuurd aan ons verkopen. Daarbij bekijken we de staat van onderhoud, de ligging van het pand, maar ook het type energielabel, huurprijs en uiteraard de einddatum van de huurovereenkomst.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod