4.5/5

Bedrijfspand in Harderwijk te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand in Harderwijk te koop? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u alle type bedrijfsvastgoed kunt verkopen. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaand, verhuurd of onverhuurd bedrijfsmatig vastgoed, bent u verzekerd van het beste bod en een soepel verkooptraject. Bij Brownlake kijken we naar mogelijkheden en is de onderhoudsstaat van uw pand minder van belang. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw logistiek vastgoed, bedrijfshallen, horecapanden of ander vastgoed? Neem direct contact op of laat uw gegevens achter. 

Waarom kiezen verkopers van bedrijfsmatig vastgoed voor Brownlake?

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner, omdat wij altijd een soepel en zeker verkooptraject kunnen garanderen. Ons trackrecord laat niet voor niets keer op keer een succesvolle verkoop zien. Bij Brownlake bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden en een uitstekend aanbod, ongeacht het type pand dat u wenst te verkopen. Ook staan de gemaakte afspraken altijd centraal tijdens een verkoop via ons. Van een bezichtiging tot het uitbrengen van biedingen. Door onze opgebouwde expertise kunnen wij snel schakelen in het gehele verkoopproces. 

Taxeren van uw bedrijfspand

Voor een vrijblijvende waardebepaling bekijken onze taxateurs een verscheiden aantal factoren. Zo is de staat van onderhoud en de ligging van het pand altijd een groot onderdeel van de taxatie. Bij Brownlake kunt u zowel een pand in verhuurde als in onverhuurde staan verkopen. Bij een pand in verhuurde staat wordt tevens gekeken naar de kale huur, type huurder en uiteraard de einddatum van het huurcontract. Wij trachten naar een waardebepaling binnen één werkdag.

Direct een bod op uw bedrijfspand te koop in Harderwijk

Wilt u direct een aanbod ontvangen op uw bedrijfspand te koop in Harderwijk? Brownlake kan op zeer korte termijn zorgen voor een opname en een bod. Heeft u bijvoorbeeld bedrijfsmatig vastgoed staan op Lorentz, Overveld, Zandlaan of bedrijvenpark De Sypel? Dan komt u in aanmerking voor een vrijblijvend aanbod van Brownlake. Het aanbod dat Brownlake doet is te allen tijde zonder enig financieringsvoorbehoud en/of bouwtechnische keuring. Dat scheelt u zowel geld als tijd, want van makelaars- en notariskosten is geen sprake en u heeft direct een koper. Zo is de verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed op zeer korte termijn mogelijk.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod