4.5/5

Bedrijfspand in Hardenberg te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Gaat u een bedrijfspand in Hardenberg te koop zetten? Brownlake is een zakelijke belegger die direct het beste bod kan aanbieden op uw bedrijfsmatig vastgoed. Dat kunnen wij u garanderen omdat wij tevens fungeren als eindbelegger. We beschikken dus over een lange beleggingshorizon en zijn wij niet gevoelig voor conjunctuurschommelingen. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfshallen, zorgvastgoed, combinatiepanden of transformatie objecten? U kunt vandaag nog een aanvraag doen voor een vrijblijvende waardebepaling. 

Vele verkopers kozen al voor Brownlake

Door onze uitstekende verkoopvoorwaarden, flexibiliteit en vermogen om snel te kunnen schakelen in het gehele verkooptraject, kozen vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed al voor Brownlake. Zo ook in Hardenberg kunt u rekenen op een soepele verkoop van al uw bedrijfsmatig vastgoed. Wij hanteren een transparante werkwijze en zorgen ervoor dat alle afspraken te allen tijde worden nagekomen. Of het nu gaat om een bezichtiging van een pand of het uitbrengen van een bod, op de expertise van Brownlake kunt u rekenen. 

Een aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Hardenberg

Heeft een bedrijfspand te koop staan op bedrijventerrein Haardijk, Broeklanden of elders in Hardenberg? Brownlake brengt graag een bod uit. Als zakelijke belegger zijn wij altijd actief op zoek naar toevoegingen voor onze eigen vastgoedportfolio. Ongeacht het type pand of de staat van onderhoud, kunt u bij Brownlake een aanbod ontvangen. Omdat wij zonder tussenkomst van derden direct een bod doen op uw bedrijfsmatig vastgoed, bent u te allen tijde verzekerd van een financieringsvrij voorstel. Zo heeft u direct zekerheid en is de verkoop op korte termijn al mogelijk. 

Waarderen van uw bedrijfspand

Kiest u voor een aanvraag via Brownlake? Dan neemt een taxateur zo snel mogelijk contact met u op. Zo bespreken we diverse pandgegevens en maken we een afspraak voor een opname op locatie. De onderhoudsstaat en de ligging van het pand zijn een groot deel van de waardebepaling, maar ook het type energielabel. Bij een pand in verhuurde staat bekijken we uiteraard de huidige huur en het type huurder, maar ook eventuele servicekosten en uiteraard de expiratiedatum van de huurovereenkomst.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod