4.5/5

Bedrijfspand in Haarlemmermeer te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand te koop in Haarlemmermeer? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo kunt u een aanbod ontvangen, ongeacht het type bedrijfspand of staat van onderhoud. Ook is het mogelijk om een pand in zowel verhuurde als onverhuurde staat aan ons te verkopen. Of u nu een loods, woonwinkelpand, bedrijfshal of ander bedrijfsvastgoed aan ons wilt verkopen, u bent verzekerd van het beste bod op de markt en een vlotte verkoop.

Kies voor Brownlake 

Bij Brownlake bent u verzekerd van het beste bod op de markt en kunt u profiteren van onze uitstekende verkoopvoorwaarden. Zo verzorgen wij het gehele verkoopproces van aanvraag tot overdracht en staan de gemaakte afspraken centraal. Waar uw pand zich ook bevindt en wat voor type bedrijfsvastgoed u wenst te verkopen, met onze lokale marktkennis kunnen wij snel schakelen in het gehele verkoopproces. Van een opname van een pand tot het uitbrengen van biedingen. U kunt rekenen op de expertise van Brownlake. 

Altijd een bod op uw bedrijfspand te koop in Haarlemmermeer

Heeft u een bedrijfspand te koop gezet op bedrijventerrein Lijndenhof, Cruquius, De Hoek of De President? Ontvang al binnen één werkdag een vrijblijvend aanbod van Brownlake. Met onze expertise en kennis van de markt kunnen wij elk type bedrijfspand op korte termijn taxeren. Na taxatie zult u een aanbod ontvangen zonder financieringsvoorbehoud, zodat u direct zekerheid heeft. Naast een zeker bod, verzorgen wij het gehele verkoopproces tot aan de overdracht. Bijkomend voordeel is dat u geen bijkomende kosten heeft zoals courtage- of notariskosten en is de verkoop van uw bedrijfspand al op korte termijn mogelijk. 

Opstellen van de waardebepaling

Bij het opstellen van de waardebepaling is het van belang of het pand vrij van huur is of juist in een verhuurde staat bevindt. Op basis daarvan kunnen wij aan de slag gaan met het opstellen van de waardebepaling. We bekijken de staat van onderhoud, de ligging van het pand, maar ook het type energielabel van het pand. Bij een pand in verhuurde staat is de kale huur, huurder, eventuele servicekosten en de expiratiedatum van de huurovereenkomst tevens van belang.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod