4.5/5

Bedrijfspand in Haarlem te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Haarlem te koop en heeft u tot op heden nog geen koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Als vastgoedmaatschappij zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaande als verhuurde bedrijfspanden in alle staten van onderhoud. Zo bent u verzekerd van het beste aanbod en een soepele afwikkeling, ongeacht het type pand dat u te koop heeft staan in Haarlem. Benieuwd naar ons aanbod? U kunt vandaag nog vrijblijvend een aanvraag doen via ons contactformulier.

Waarom kiest u voor Brownlake?

Veel verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben Brownlake al gevonden als betrouwbare verkooppartner, zo ook in Haarlem. Dat komt door onze uitstekende verkoopvoorwaarden en een bewezen trackrecord die keer op keer een succesvolle verkoop laat zien. Ongeacht marktcondities, bent u verzekerd van het beste bod op de markt en een soepel verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Met onze hands-on mentaliteit kunnen wij altijd snel schakelen in het gehele proces. Van een aanvraag voor een opname tot het uitbrengen van een bod. We zijn pas tevreden met een succesvolle verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed. 

Een aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Haarlem

Of het nu gaat om bedrijfshallen, kantoorpanden, logistiek vastgoed of hotels, bij Brownlake kunt u altijd een vrijblijvend aanbod ontvangen. Brownlake brengt te allen tijde een bod uit, zonder enig voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuring. Zo heeft u direct een zeker aanbod en kan de verkoop van uw pand op korte termijn worden gerealiseerd. Heeft u een bedrijfspand te koop staan op bedrijventerrein Waarderpolder, MAAK of op de Industrie Kring in Haarlem? U kunt geheel kosteloos een aanbod ontvangen van Brownlake. Voor de verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed hoeft u geen makelaars- en notariskosten af te dragen. Zo kunt u dus flink besparen op deze normaal gesproken bijkomende kostenposten.

Waardering van uw bedrijfspand

Uw bedrijfspand te koop in Haarlem wordt op een verscheiden aantal factoren getaxeerd. Zo is de staat van onderhoud en de ligging van het pand een groot aandeel van de berekening. Naast deze factoren bekijken we ook het type energielabel en bij een pand in verhuurde staat wordt ook gekeken naar de huurprijs, type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod