4.5/5

Bedrijfspand in Groningen te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Groningen te koop? Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed in alle staten kunt verkopen. Als eindbelegger taxeren we uw bedrijfsvastgoed grondig en bent u verzekerd van het beste bod op de markt. Naast het beste bod, zorgt Brownlake in alle gevallen voor een soepel verkooptraject. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfshal, winkelpand, magazijn of ander bedrijfsmatig vastgoed in Groningen? Laat uw gegevens achter of neem direct contact op met Brownlake.

Waarom kiezen Brownlake?

Verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake vanwege onze sterke verkoopvoorwaarden en verzorging van het gehele verkooptraject. Naast onze verkoopvoorwaarden en een soepel verkooptraject, bent u direct verzekerd van ons aanbod. Dankzij ons lokale marktkennis hebben dan ook vele verkopers van bedrijfsvastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Met onze hands-on mentaliteit kunnen wij snel schakelen in het gehele verkoopproces. Van het bezichtigen van een pand, tot het uitbrengen van biedingen. Brownlake verzorgt het gehele verkoopproces van aanvraag tot overdracht. 

Hoe taxeert Brownlake uw bedrijfspand?

In vele gevallen kan Brownlake uw bedrijfspand al binnen één werkdag taxeren. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van panden in verhuurde of onverhuurde staat. Bij een pand in verhuurde staat bekijken we de kale huur, het type huurder en de einddatum van het huurcontract. Naast deze factoren zijn de staat van onderhoud, de ligging en type energielabel van belang. In alle gevallen kunt u rekenen op een vlotte taxatie en een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfsmatig vastgoed. 

Een vrijblijvend aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Groningen

Ongeacht het type bedrijfspand dat u wenst te verkopen, zorgt Brownlake voor een vrijblijvende waardebepaling. Zo zijn wij actief op bedrijventerreinen zoals  Eemspoort, Westpoort, Roodehaan en Europapark in Groningen. Ook als u elders in Groningen een bedrijfspand te koop heeft staan, komt u in aanmerking voor een vrijblijvend aanbod. Brownlake brengt in alle gevallen een aanbod uit zonder bouwtechnische keuring en u bent verzekerd van een financieringsvrij bod. Zo heeft u direct zekerheid en kan de verkoop van uw pand al op korte termijn worden gerealiseerd. Heeft u een bedrijfspand te koop in Groningen en wilt u weten welk aanbod Brownlake kan uitbrengen? Neem vandaag nog contact op!

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod