4.5/5

Bedrijfspand in Gouda te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand in Gouda te koop? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u uw bedrijfspand in alle staten van onderhoud, zonder tussenkomst van derden, kunt verkopen. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaande als verhuurde bedrijfspanden, bent u te allen tijde verzekerd van het beste bod en een verzorgd verkooptraject. Wilt u een vrijblijvende waardebepaling van uw kantoorpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed of ander bedrijfsvastgoed ontvangen? Laat dan uw gegevens achter of neem direct contact op. 

Waarom een verkoop via Brownlake?

Wat voor bedrijfsmatig vastgoed u ook wilt verkopen, bij Brownlake bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden, altijd een marktconform bod en soepel verkooptraject waarbij de gemaakte afspraken te allen tijde worden nagekomen. Met een bewezen trackrecord laat Brownlake verkopers van bedrijfsmatig vastgoed, keer op keer een succesvolle verkoop zien. Wij kunnen de verkoop van uw pand altijd op korte termijn realiseren. Van een  bezichtiging tot het uitbrengen van een bod. We schakelen snel in het gehele verkoopproces. 

Waardering van uw bedrijfspand 

Om uw bedrijfspand zo vlot mogelijk te waarderen, neemt een taxateur van Brownlake zo snel mogelijk contact met u op na uw aanvraag. U kunt uw pand zowel in verhuurde als onverhuurde staat verkopen en op basis van een verscheiden aantal factoren taxeren wij uw bedrijfspand. Zo is de staat van onderhoud en de ligging een groot onderdeel van de taxatie, maar ook (mits van toepassing) de kale huur, type huurder en de expiratiedatum van de huurovereenkomst.

Een aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Gouda

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van zowel verhuurde als onverhuurde bedrijfspanden, in alle staten van onderhoud. Zo brengt Brownlake een aanbod uit op uw bedrijfsvastgoed op bedrijventerrein Goudse Poort, Gouwe Spoor en Kromme Gouwe, maar ook op uw pand aan de Hollandsche IJssel. Waar uw pand zich ook bevindt, u ontvangt te allen tijde een bod zonder enig voorbehoud van financiering en een bouwtechnische keuring is niet noodzakelijk. U hoeft dus geen langdurig verkooptraject in te gaan en u heeft vanaf ons aanbod direct zekerheid. Benieuwd naar een vrijblijvende taxatie? Laat uw gegevens achter.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod