4.5/5

Bedrijfspand in Gooise Meren te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand in Gooise Meren te koop? Als landelijke investeringsmaatschappij kan Brownlake direct een goed bod op uw pand uitbrengen. Wij brengen altijd een bod uit, ongeacht de staat van onderhoud. Dankzij onze marktkennis en ruime ervaring bent u verzekerd van een soepel verkooptraject. Wenst u snel het beste bod op uw magazijn, horecapand of kantoorpand? Laat dan uw gegevens achter of bel ons voor direct contact.

Waarom kiest u voor Brownlake?

Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij met veel marktkennis en ervaring. Wij bieden u flexibele verkoopvoorwaarden en brengen het beste bod op uw pand uit. Om die reden kiezen steeds meer verkopers ervoor om hun pand bij ons aan te bieden. Inmiddels hebben we een bewezen trackrecord, ook in Gooise Meren en omgeving. Wij bieden u complete ontzorging, vanaf het eerste contact tot aan de overdracht. Gedurende het verkoopproces zijn wij steeds goed bereikbaar.

Altijd een bod op uw bedrijfspand te koop in Gooise Meren

Wij kunnen een bod uitbrengen op daadwerkelijk ieder bedrijfspand, ongeacht de staat van onderhoud en of het pand al dan niet verhuurd wordt. Bovendien hoeft er geen bouwtechnische keuring of financieringsvoorbehoud plaats te vinden. Wij kunnen dus altijd een bod doen als uw bedrijfspand te koop staat in Gooise Meren. Onze specialisten kennen de regio en weten wat uw bedrijfspand in Gooimeer-Zuid of Gooimeer-Noord waard is. Bent u benieuwd wat wij op uw pand kunnen bieden? Vraag dan een vrijblijvende taxatie bij ons aan.

Hoe waardeert Brownlake uw pand?

Staat uw bedrijfspand in Gooise Meren te koop, en vraagt u ons om een bod uit te brengen? Dan zijn er verschillende factoren die de hoogte van het bod beïnvloeden. Zo spelen de locatie en de staat van onderhoud een rol. Wordt het pand verhuurd, dan kijken we ook naar de expiratiedatum van het huurcontract, naar het type huurder en de kale huurprijs. Dankzij onze ervaring als landelijke vastgoedmaatschappij kunnen we altijd een marktconform bod uitbrengen. Benieuwd wat uw bedrijfspand waard is? Laat dan uw gegevens achter of bel ons voor direct contact. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod