4.5/5

Bedrijfspand in Goeree-Overflakkee te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Wilt u uw bedrijfspand in Goeree-Overflakkee te koop aanbieden? Als landelijk opererende investeringsmaatschappij kunnen wij een goed bod op uw bedrijfspand uitbrengen, ongeacht de staat van onderhoud. Wij kopen zelfs bedrijfspanden in verhuurde staat. Besluit u om uw magazijn, kantoor of bedrijfshal aan ons te verkopen? Dan bent u verzekerd van een snel en zorgeloos verkooptraject. Wenst u snel een bod op uw bedrijfspand? Laat dan uw gegevens achter of bel ons voor direct contact.

Waarom Brownlake?

Bij Brownlake werken we zonder financieringsbehoud en met flexibele verkoopvoorwaarden. Wij richten ons specifiek op bedrijfspanden en beschikken over veel marktkennis en ervaring. Daardoor kunnen we u van een snel en zorgeloos verkooptraject verzekeren. Als nationale investeringsmaatschappij hechten wij veel waarde aan communicatie. Wij reageren snel en komen onze afspraken na. We hebben een bewezen trackrecord, zo ook in Goeree-Overflakkee en omstreken.

Bedrijfspand in Goeree-Overflakkee te koop? Brownlake doet een bod

Als uw bedrijfspand in Goeree-Overflakkee te koop staat, kunnen wij altijd een goed bod uitbrengen. Ongeacht het type bedrijfspand en of het pand momenteel verhuurd wordt. Wij kunnen uw bedrijfspand overnemen zonder voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuring. Indien u akkoord gaat, bent u dus verzekerd van een snel en zorgeloos verkooptraject. Wij brengen graag een bod uit op uw bedrijfspand op industrieterrein Bosland, De Watertoren, Nijverheidsweg of Spuikolk. Staat uw bedrijfspand in Goeree-Overflakkee te koop? Dan voeren we graag een vrijblijvende waardebepaling voor u uit.

De waarde van uw bedrijfspand bepalen

Staat uw bedrijfspand in Goeree-Overflakkee te koop? Wij bepalen de waarde van uw pand op basis van diverse factoren. De locatie van het bedrijfspand speelt een rol, net als de staat van onderhoud. Daarnaast heeft ook een lopend huurcontract impact op de waarde. Indien het pand momenteel verhuurd wordt, kijken we naar de expiratiedatum, de kale huur en het type huurder om de prijs te bepalen. Doorgaans ontvangt u al binnen één werkdag een bod als u een bedrijfspand in Goeree-Overflakkee bij ons te koop aanbiedt. Vraagt u zich af welk bod wij op uw pand kunnen uitbrengen? Laat dan meteen uw gegevens achter of bel ons op 085 401 3900 voor direct contact.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod