4.5/5

Bedrijfspand in Enschede te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand in Enschede te koop? Brownlake doet graag een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfs onroerend goed. Als landelijk opererende investeringsmaatschappij brengen wij altijd een marktconform bod uit, ongeacht de staat van uw bedrijfspand. Omdat wij ons op de lange termijn focussen, kunnen wij hoger bieden dan andere partijen. Bovendien beschikken wij over veel ervaring en marktkennis. Daardoor kunnen we u van een zorgeloos verkooptraject verzekeren. Heeft u een bedrijfspand in Enschede te koop en wenst u een snelle verkoop? Laat dan uw gegevens achter of neem direct contact op. Wij streven ernaar om binnen één werkdag een bod uit te brengen op uw bedrijfshal, magazijn of kantoorpand.

Waarom een bod aanvragen bij Brownlake?

U kunt een vrijblijvende taxatie van uw bedrijfspand bij ons aanvragen. Besluit u om het bedrijfspand aan ons te verkopen? Dan profiteert u van flexibele verkoopvoorwaarden en een snelle afwikkeling. Er is geen sprake van voorbehoud van financiering of van een langdurig verkoopproces. Als ervaren vastgoedmaatschappij komen wij onze afspraken na en zijn we bekend met de omgeving. Wij zijn dan ook de aangewezen partij voor een taxatie op uw bedrijfspand in De Reulver, het Euregio Bedrijvenpark, Hardick & Seckel en Havengebied.

Altijd een bod op uw bedrijfspand te koop in Enschede

Investeringsmaatschappij Brownlake brengt altijd een goed bod uit op uw bedrijfspand. Ongeacht de staat van uw pand. We bieden op zowel leegstaande als verhuurde bedrijfspanden. Van een financieringsbehoud of technische keuring is geen sprake. Bent u benieuwd wat wij op uw bedrijfshal, magazijn of kantoorpand kunnen bieden? Dan voeren we graag een vrijblijvende waardebepaling voor u uit. Neem daarvoor contact met ons op.

Een vrijblijvende taxatie van uw bedrijfspand

Staat uw bedrijfspand in Enschede te koop en bent u benieuwd naar de opbrengst? Wanneer wij uw bedrijfspand taxeren, nemen we tal van verschillende factoren mee in onze berekening. De locatie en de staat van het pand spelen een belangrijke rol. Wordt het pand momenteel verhuurd? Dan nemen we de kale huur, het huurcontract en het type huurder mee in onze taxatie.

Ons streven is om binnen één werkdag een bod op uw pand uit te brengen. Zodra u een bedrijfspand Enschede te koop aanbiedt, weet u dus snel waar u aan toe bent. Laat uw gegevens achter op ons aanvraagformulier of bel naar 085 401 3900 voor direct contact.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod