4.5/5

Bedrijfspand in Emmen te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand in Emmen te koop? Brownlake doet als landelijk opererende vastgoedmaatschappij graag een bod op uw pand. Wij kopen bedrijfspanden in alle staten en hebben interesse in zowel leegstaande als verhuurde bedrijfspanden. Omdat wij een langetermijnvisie hebben, kunnen we altijd een marktconform bod uitbrengen. Heeft u een bedrijfshal, horecapand of logistiek bedrijfspand te koop staan? Neem dan direct contact op of vul ons contactformulier in.

Een zorgeloze verkoop met Brownlake

Als u een bedrijfspand in Emmen te koop heeft, kunnen wij u ontzorgen. Wij bieden u aantrekkelijke verkoopvoorwaarden en brengen het beste bod op uw bedrijfspand uit. Als gespecialiseerde vastgoedmaatschappij zorgen we voor een soepel verkooptraject, van de bezichtigingen tot het bod en de uiteindelijke overdracht. Wij komen onze afspraken na en hebben veel ervaring met bedrijfsmatig vastgoed. Veel bedrijven gingen u voor en hebben positieve ervaringen met Brownlake, zo ook in Emmen.

Een bedrijfspand te koop in Emmen? Wij doen altijd een bod!

U kunt bij ons terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfspanden. Daarbij maakt het niet uit of het pand momenteel verhuurd of onverhuurd is. Wij bieden onder meer op bedrijfspanden op de industrieterreinen Bargermeer en Waanderveld. Er is geen sprake van voorbehoud van financiering of een bouwkundige keuring. Zodra u akkoord gaat met ons bod, bent u dus verzekerd van een snelle verkoop. U hoeft geen langdurig verkooptraject te doorlopen. Heeft u een bedrijfspand te koop in Emmen en bent u benieuwd wat voor aanbod wij kunnen doen? Vraag dan vrijblijvend een taxatie aan.

Een taxatie van uw bedrijfspand in Emmen

Wij kunnen altijd een bod uitbrengen op uw bedrijfspand in Emmen. Het bod is gebaseerd op diverse factoren, waaronder de staat van onderhoud en het energielabel. Indien uw bedrijfspand momenteel verhuurd wordt, nemen we ook de kale huur, het type huurder en de duur van de huurovereenkomst mee in onze taxatie. Ons doel is om binnen één werkdag een bod op uw bedrijfspand uit te brengen. Heeft u een bedrijfspand te koop in Emmen en bent u benieuwd naar de waarde? Dien dan een aanvraag in of bel naar 085 401 3900. Wij brengen vervolgens zo snel mogelijk een bod op uw pand uit.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod