4.5/5

Bedrijfspand in Eindhoven te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Direct een goed bod op uw bedrijfspand te koop in Eindhoven? Brownlake garandeert u het beste aanbod op uw pand, ongeacht het type of in welke onderhoudsstaat het pand zich bevindt. Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en realiseert wekelijks aankopen van bedrijfshallen, logistiek vastgoed, horecapanden en ander bedrijfsmatig vastgoed. Ongeacht het type pand of situatie, kunt u rekenen op een soepele verkoop en vlotte afwikkeling. Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfspand te koop in Eindhoven? Neem contact op of laat uw gegevens achter middels het contactformulier.

Kies voor Brownlake

Met een bewezen trackrecord laat Brownlake keer op keer een succesvolle verkoop zien van bedrijfsmatig vastgoed door heel Nederland. Zo ook in Eindhoven verzekeren wij u van een hoog bod, uitstekende verkoopvoorwaarden en soepele verkoop waarbij de gemaakte afspraken hoog in ons vaandel staan. Met onze expertise en kennis van de markt kunnen wij snel schakelen in het gehele verkoopproces. Of het nu gaat om een bezichtiging van een pand of uitbrengen van een bod, Brownlake verzorgt het gehele verkooptraject en is pas content met een succesvolle verkoop.

Een aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Eindhoven

Op uw bedrijfspand op Brainport, De Hurk, De Run, maar ook in of rond het centrum of op het Flight forum, kunt u vrijblijvend een aanbod ontvangen. Ons aanbod staat vast en is zonder enige voorbehoud van financiering. U heeft dus direct een koper en er is geen onzekerheid omtrent financiering. Een bouwtechnische keuring zoals funderingsonderzoek is tevens geen onderdeel van onze taxatie. Wij kunnen uw bedrijfsmatig vastgoed dus op korte termijn aankopen.    

Vrijblijvende taxatie van uw pand

Als u wenst uw bedrijfsmatig vastgoed te verkopen aan Brownlake, kunt u eenvoudig een vrijblijvende taxatie aanvragen middels ons contactformulier. Onze taxateurs gaan dan direct voor u aan de slag met het bepalen van de waarde. Zo bekijken wij een verscheiden aantal factoren zoals de staat van onderhoud, de ligging, type energielabel, maar indien van toepassing ook de huur, huurder en einddatum van het huurcontract. Wij trachten in elke situatie binnen één werkdag een aanbod te kunnen doen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod