4.5/5

Bedrijfspand in Ede te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Ede te koop, maar nog geen koper kunnen vinden? Brownlake doet graag een bod op uw pand. Als landelijk opererende investeringsmaatschappij hebben wij ons gespecialiseerd op de aankoop van zowel leegstaand als verhuurd/onverhuurd bedrijfsvastgoed en kunnen een vlotte verkoop garanderen. Omdat wij tevens als eindbelegger opereren, bent u te allen tijde verzekerd van een aantrekkelijk bod. Of u het nu gaat om de verkoop van bedrijfshallen, logistiek vastgoed, horecapanden of transformatie objecten. U kunt bij Brownlake een vrijblijvend aanbod ontvangen.

Kies voor een verkoop via Brownlake

Vanwege onze uitstekende verkoopvoorwaarden, heldere communicatie en een goed bod, ongeacht marktcondities, kiezen steeds meer verkoper van bedrijfsmatig vastgoed voor Brownlake. Wij bieden verkopers van bedrijfs onroerend goed een kort verkooptraject waarbij u direct zekerheid krijgt in de vorm van een financieringsvrij aanbod en flexibele voorwaarden. In elke situatie binnen het verkoopproces kan Brownlake snel schakelen. Van een opname van een pand tot de daadwerkelijke oplevering, u kunt rekenen op geheel ontzorgd verkooptraject van A tot Z. 

Waarde van uw pand bepalen

Om uw pand goed te taxeren wordt er gekeken naar een verscheiden aantal factoren. Zo is uiteraard de staat van onderhoud van belang, maar ook de ligging van het pand en het type energielabel. Naast deze factoren bekijken wij ook enkele pandgegevens zoals de kale huur, type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst indien van toepassing. 

Ontvang een bod op uw bedrijfspand te koop in Ede

Bij Brownlake kunt u elke type bedrijfspand in alle staten van onderhoud verkopen. Zo zijn wij tevens actief op Horapark, bedrijvenpark De Vallei, maar ook op bedrijventerrein Kievitsmeent, Heestereng en Frankeneng. Waar uw bedrijfspand ook zich bevindt, u kunt rekenen op een vrijblijvend aanbod. Het aanbod dat Brownlake uitbrengt, is te allen tijde zonder enige financieringsvoorbehoud en bouwkundige keuring. Zo heeft u direct zekerheid en hoeft u geen langdurig en ingewikkeld verkooptraject in te gaan. Wilt u weten wat voor aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfspand te koop in Ede? Laat u gegevens achter of bel ons op 085 401 3900. U kunt uiteraard ook een mail sturen naar info@brownlake.nl.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod