4.5/5

Bedrijfspand in Dordrecht te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand in Dordrecht te koop gezet? Ontvang direct een goed bod van Brownlake. Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij en gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaande als verhuurde bedrijfspanden. Als eindbelegger garanderen wij het beste aanbod op uw pand in alle staten van onderhoud. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw kantoorpand, bedrijfshal, magazijn of ander bedrijfs onroerend goed? Laat dan uw gegevens achter middels het contactformulier.

Waarom kiest u voor Brownlake als verkooppartner?

Vele verkopers van bedrijfs onroerend goed hebben Brownlake al gevonden als betrouwbare verkooppartner. Dit komt mede door onze uitstekende verkoopvoorwaarden, heldere communicatie en flexibiliteit, maar ook omdat wij simpelweg de gehele verkoop van A tot Z faciliteren. We begrijpen maar al te goed het belang van een soepel verkooptraject en een goed bod op uw pand. Daarom hechten wij veel waarde aan transparantie, snelheid en zekerheid. Van het bezichtigen van een pand tot het uitbrengen van een bod. In elk proces van het verkooptraject kunnen wij snel schakelen. 

Elk type bedrijfspand te koop in Dordrecht

Ongeacht het type bedrijfspand en in welke staat van onderhoud het pand zich bevindt kunt u vrijblijvend een aanbod ontvangen van Brownlake. Zo ook op uw bedrijfspand op bedrijventerrein Dordtse Kil, Groene Zoom of elders in Dordrecht. Wij verzekeren u van een financieringsvrij marktconform bod en een soepel verkooptraject zonder enige onzekerheid. Ten opzichte van een regulier verkooptraject kan de verkoop van uw bedrijfspand via ons op zeer korte termijn worden gerealiseerd. Zo bespaart u tijd, maar ook geld. Er is namelijk geen sprake van enige makelaarskosten zoals courtage, vast tarief of notariskosten.

Het bepalen van de waarde van uw pand 

Om uw bedrijfspand zo goed mogelijk te waarderen, worden uw bedrijfspand op een verscheiden aantal punten getaxeerd. Zo is de ligging en staat van onderhoud altijd van belang, maar ook het energielabel en eventuele servicekosten. Als het pand moment verhuurd wordt bekijken we ook de kale huur, type huurder en de expiratiedatum van de huurovereenkomst. Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand te koop in Dordrecht? Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een waardebepaling.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod