4.5/5

Bedrijfspand in Doetinchem te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat u bedrijfspand in Doetinchem te koop of overweegt u het pand in de verkoop te zetten? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij die graag uw pand voor eigen rekening aankoopt. Wij beschikken als eindbelegger over een lange beleggingshorizon en garanderen u daarom het beste bod op de markt, ongeacht marktcondities. U kunt aan ons, zonder tussenkomst van derden, direct uw leegstaande, verhuurde en onverhuurde panden verkopen in alle staten van onderhoud. 

Waarom Brownlake?

Verkopers van bedrijfs onroerend goed kiezen steeds vaker voor een directe verkoop aan Brownlake en zo ook in Doetinchem. Bij ons bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden en uiteraard een uitstekend bod. Naast onze verkoopvoorwaarden en biedingen kunt u ook veel flexibiliteit van ons verwachten. Wat voor type bedrijfspand u ook wilt verkopen, Brownlake faciliteert de gehele verkoop van aanvraag tot de overdracht bij de notaris. We zijn pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Een aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Doetinchem

Heeft u een bedrijfspand op Stationspoort, bedrijvenpark A18, Akkermansweide of aan de Keppelseweg? Brownlake doet graag een bod op uw pand. Ongeacht het type pand of in welke staat het pand zich verkeert, ontvangt u een bod zonder voorbehoud van financiering of bouwtechnische keuring. Zo heeft u direct een goed en zeker bod en hoeft u geen langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Naast dat u direct zekerheid heeft, kunt u ook flink besparen op bijkomende kosten die u elders wel moet afdragen. U hoeft bij Brownlake geen courtage of andere makelaarskosten af te dragen.

Taxatie van uw onroerend goed

U kunt aan Brownlake zowel een pand in verhuurde staat als een pand vrij van huur verkopen. Onze taxateurs bekijken elk pand apart, maar een aantal verscheiden factoren zijn standaard in onze taxatie. Zo is bij een pand vrij van huur de ligging, staat van onderhoud en het energielabel een goede indicatie. Bij een pand in verhuurde staat worden ook de kale huur, het type huurder en einddatum van de huurovereenkomst meegenomen. Benieuwd naar de taxatie van uw bedrijfspand te koop in Doetinchem? Laat uw gegevens achter of bel naar 085 401 3900 voor een opname.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod