4.5/5

Bedrijfspand in Deventer te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand in Deventer te koop, maar heeft u tot op heden nog geen koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij en brengt graag een bod uit op uw pand. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van uw verhuurd, leegstaand of onverhuurd pand in elke staat van onderhoud. Omdat wij tevens als eindbelegger fungeren, bent u verzekerd van het beste bod op de markt en garanderen wij een soepele verkoop op korte termijn. Benieuwd naar ons aanbod op uw bedrijfspand te koop in Deventer? Neem vandaag nog contact op.

Kies voor een verkoop via Brownlake

Bij Brownlake bent u verzekerd van het beste bod op de markt en uitstekende verkoopvoorwaarden, waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Zo garanderen wij een soepel verkooptraject, ongeacht het type pand of uw situatie. Met onze ruime ervaring en kennis kunnen wij zeer snel schakelen in het gehele verkoopproces. Van een bezichtiging van een pand tot het uitbrengen van een bod. Brownlake verzorgt het gehele verkooptraject van aanvraag tot de daadwerkelijk oplevering.

Waarderen van uw pand

Na uw aanvraag gaan wij aan de hand van uw gegevens, een telefonisch gesprek en een opname, aan de slag met de taxatie van uw pand. Bij een pand in verhuurde staat wordt rekening gehouden met de huidige huur, type huurder en de expiratiedatum van de huurdersovereenkomst. Naast deze factoren wordt uiteraard gekeken naar de staat van onderhoud, de ligging, maar ook het energielabel van eventuele servicekosten. 

Een bod op uw bedrijfspand te koop in Deventer

Brownlake is als gespecialiseerd aankoper, de partij waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed in alle staten van onderhoud kunt verkopen. Zo zijn wij ook actief op bedrijventerrein A1 Bedrijvenpark Deventer, Bergweide (3,4 en 5), maar ook op Havenkwartier en de Kloosterlanden. Waar uw bedrijfspand zich in Deventer ook bevindt, u kunt vrijblijvend een aanbod van Brownlake ontvangen. Ons aanbod is te allen tijde een bod zonder financieringsvoorbehoud en/of bouwtechnische keuring. Zo heeft u direct zekerheid en bespaart u veel tijd en geld. Benieuwd naar onze waardering? Laat uw gegevens achter.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod