4.5/5

Bedrijfspand in Den Helder te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Den Helder te koop gezet en wenst u een snelle verkoop? Brownlake kan u binnen één werkdag een waardebepaling garanderen. Als gespecialiseerd aankoper van zowel leegstaande als verhuurde en onverhuurde panden, bent u verzekerd van een snelle taxatie en het beste bod op de markt. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van diverse bedrijfs onroerend goed in alle staten van onderhoud. Zo realiseren wij wekelijks de verkoop van bedrijfshallen, logistiek vastgoed, horecapanden en ander bedrijfsmatig vastgoed. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfspand te koop in Den Helder? Neem vandaag nog contact op. 

Waarom kiest u voor Brownlake?

Als u direct het beste bod wilt op uw bedrijfspand, waarbij er geen onzekerheid is omtrent financiering, verkoop dan uw pand aan Brownlake. Bij Brownlake bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden en zijn weer flexibel in leveringsdatum. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Van een opname tot het uitbrengen van een bod, wij kunnen in iedere situatie snel schakelen. Door onze ruime ervaring en kennis van de markt kunnen wij u een succesvolle verkoop garanderen, keer op keer.

Waardebepaling van uw pand

Nadat u uw gegevens achterlaat, neemt een taxateur van Brownlake zo spoedig mogelijk contact met u op. Om een goede indicatie te krijgen bekijken we de staat van onderhoud, de ligging, maar ook het energielabel. Naast deze factoren wordt bij een pand in verhuurde staat ook de kale huur, type huurder en de expiratiedatum van het huurcontract meegenomen in de berekening.

Brownlake brengt een aanbod uit op elk type bedrijfspand te koop in Den Helder

Wat voor type bedrijfspand u ook wilt verkopen, Brownlake doet graag een bod. Zo zijn wij ook actief op bedrijventerreinen zoals Kooypunt en De Dogger, maar ook elders in Den Helder kunt u een vrijblijvend aanbod ontvangen. Het bod dat wij uitbrengen is te allen tijde zonder enig voorbehoud van financiering en is bovendien vrij van bouwtechnische keuring zoals funderingsonderzoeken. Zo kunt u uw pand op korte termijn verkopen en zijn er geen onzekerheden. Naast een vlotte verkoop kunt u tevens rekenen op flexibiliteit omtrent leveringsdatum en alle overige verkoopvoorwaarden. U kunt vandaag nog uw gegevens achterlaten voor een vrijblijvende waardebepaling.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod