4.5/5

Bedrijfspand in Den Haag te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand in Den Haag te koop, maar heeft u nog geen geschikte koper kunnen vinden? Aan Brownlake kunt u direct uw bedrijfsmatig vastgoed verkopen. Wij garanderen te allen tijde het beste bod en u kunt rekenen op een soepele verkoop van aanvraag tot overdracht. Brownlake is als landelijk opererende vastgoedmaatschappij gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurde als leegstaande panden in alle staten van onderhoud. Of het nu gaat om een bedrijfshal, horecapand of een magazijn, u kunt altijd een vrijblijvend aanbod ontvangen.

Kies voor vastgoedmaatschappij Brownlake

Direct het beste bod, zonder tussenkomst van derden, op uw bedrijfspand te koop in Den Haag? Brownlake maakt het mogelijk. Vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed kiezen voor Brownlake mede door de uitstekende verkoopvoorwaarden, werkwijze en expertise. Zo kunnen wij voor elk type pand de gehele verkoop faciliteren. Voor iedere situatie garanderen wij een soepel verkooptraject vanaf het eerste contact tot de oplevering van uw pand. Ons bewezen trackrecord spreekt voor zichzelf en zo ook in Den Haag. 

Elk type bedrijfspand te koop in Den Haag

Bent u in het bezit van bedrijfsmatig vastgoed op bedrijventerrein Westvlietweg, Fruitweg, Kerketuinen of Forepark Den Haag en wilt u direct een goed bod, zonder enig voorbehoud van financiering ontvangen? Schroom dan niet om contact op te nemen met Brownlake. Wij kunnen u al binnen één werkdag voorzien van een waardebepaling. Met een financieringsvrij aanbod heeft u direct zekerheid en is de verkoop van uw pand op korte termijn al mogelijk. We zijn geïnteresseerd in elk type pand, ongeacht de staat van onderhoud, dus u hoeft niet te twijfelen bij uw aanvraag.  

Taxeren van uw bedrijfs onroerend goed

Na uw aanvraag gaan onze taxateurs gelijk voor u aan de slag met het bepalen van de waarde. Bij Brownlake kunt u zowel verhuurde als onverhuurde panden verkopen. We bekijken de staat van onderhoud, de ligging van het pand en het type energielabel. Naast deze factoren wordt ook gekeken naar de kale huur, einddatum van de huurovereenkomst en het type huurder. Heeft u een bedrijfspand te koop in Den Haag en wilt u een vrijblijvende taxatie ontvangen? U kunt vandaag nog uw gegevens achterlaten of neem tijdens kantooruren contact op met 085 401 3900.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod