4.5/5

Bedrijfspand in Den Bosch te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Den Bosch te koop? Brownlake doet graag een aanbod. Brownlake is een landelijk opererende beleggingsvehikel waaraan u elk type bedrijfsvastgoed in alle staten kunt verkopen. Omdat Brownlake tevens als eindbelegger opereert, bent u in elke situatie verzekerd van het beste aanbod en een soepel verkooptraject van aanvraag tot overdracht bij de notaris. Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfspand te koop in Den Bosch? Laat vandaag uw gegevens nog achter middels het contactformulier. 

Waarom kiest u voor Brownlake? 

Wilt u direct het beste bod, goede verkoopvoorwaarden en een soepel verkooptraject van uw bedrijfsmatig vastgoed? Kies dan voor een verkoop via Brownlake. Al vele verkopers van bedrijfs onroerend goed hebben ons gevonden als betrouwbare verkooppartner. U kunt rekenen op veel flexibiliteit, waarbij de gemaakte afspraken te allen tijde worden nagekomen. Met een bewezen trackrecord kunnen wij u een succesvolle verkoop garanderen, ongeacht het type pand dat u wilt verkopen. 

Aanbod op elk type bedrijfspand te koop in Den Bosch

Heeft u een bedrijfspand staan op bedrijventerrein Pettelaarpark, De Brand of elders in Den Bosch en ziet u graag een verkoop op korte termijn? Brownlake doet graag een bod en koopt uw bedrijfsmatig vastgoed zonder enig voorbehoud van financiering voor eigen rekening. Met ons aanbod heeft u dus direct zekerheid en is een langdurig verkooptraject niet aan de orde. Bijkomend voordeel is dat u flink kunt besparen op kostenposten die u elders wel moet afdragen. Voor de verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed verrekenen wij geen makelaars- en notariskosten en is er bovendien geen sprake van courtage.

Een vrijblijvende waardebepaling

Voor uw bedrijfspand te koop in Den Bosch kunt u eenvoudig een waardebepaling aanvragen via ons contactformulier. Na uw aanvraag gaan onze taxateurs snel voor u aan de slag. De hoogte van de taxatie hangt af van een verscheiden aantal factoren. Zo is de staat van onderhoud, de ligging, het type energielabel en enkele andere pandgegevens van belang. Naast deze factoren is bij een pand in verhuurde staat ook de kale huur, type huurder en uiteraard de expiratiedatum van de huurovereenkomst bepalend. Benieuwd naar ons aanbod? Laat uw gegevens achter.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod