4.5/5

Bedrijfspand in Delft te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand in Delft te koop, maar heeft u tot op heden geen koper kunnen vinden? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u direct al uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van bedrijfshallen, horecapanden, logistiek vastgoed of woonwinkelpanden in alle staten van onderhoud. Brownlake fungeert tevens als eindbelegger en beschikt daarom over een lange beleggingshorizon. Zo bent u ongeacht marktcondities, verzekerd van het beste bod op uw pand. Naast het beste bod, kunt u rekenen op een soepel verkooptraject van aanvraag tot overdracht bij de notaris.

Kies voor Brownlake

Kiest u ook voor Brownlake? Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed gingen u voor. Zodoende hebben wij een bewezen trackrecord kunnen opbouwen, zo ook in Delft. U bent te allen tijde verzekerd van het beste bod, uitstekende en tevens flexibele verkoopvoorwaarden en een zorgeloos traject waarbij de gemaakte afspraken centraal staan. Of het nu gaat om commercieel onroerend goed, logistiek vastgoed of transformatie objecten. In elke situatie kan Brownlake snel schakelen, van bezichtigen tot het uitbrengen van een bod. We zijn pas tevreden met een de succesvolle verkoop van uw pand.

Bedrijfspand te koop in Delft? Brownlake doet graag een bod.

Bij Brownlake kunt u terecht voor de verkoop van allerlei soorten bedrijfsvastgoed in alle staten van onderhoud. Uw bedrijfspand op Ypenburgse Poort, Delftechpark of op de Indische buurt kan op korte termijn voor eigen rekening worden aangekocht. U kunt vandaag een vrijblijvende waardebepaling aanvragen, zodat onze taxateurs al binnen één werkdag een aanbod kunnen uitbrengen. Ons aanbod is te allen tijde zonder bouwkundige keuring en financieringsvrij. Zo zijn er geen onzekerheden en hoeft u geen langdurig verkooptraject in te gaan.

Waardebepaling van uw pand

Bij het opstellen van de waardebepaling is het van belang of dat het een pand momenteel verhuurd wordt of vrij van huur is. Een taxatie is voor beide situaties mogelijk, maar verschilt qua waardebepaling. Zo is bij een pand vrij van huur de staat van onderhoud, de ligging en het energielabel bepalend. De kale huur, type huurder en de expiratiedatum van de huurovereenkomst wordt bij een pand in verhuurde staat ook meegenomen. U kunt vandaag nog contact opnemen door gebruik te maken van contactformulier.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod