4.5/5

Bedrijfspand in De Fryske Marren te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in De Fryske Marren te koop? U kunt direct een aanbod krijgen van Brownlake. Brownlake is als landelijk opererende vastgoedmaatschappij de partij waaraan u uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van elk type pand in alle staten van onderhoud en bent u te allen tijde verzekerd van het beste aanbod en een soepel verkooptraject van aanvraag tot overdracht. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfshal, horecapand, magazijn of ander soort type vastgoed? Neem vandaag nog contact op.

Waarom voor Brownlake kiezen?

Met een bewezen trackrecord garanderen wij een soepele verkoop van elk type bedrijfspand, zo ook in De Fryske Marren. Met enkel de beste verkoopvoorwaarden en altijd een goed bod, hebben al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden. Zo kunnen wij met onze opgebouwde ervaring en kennis snel schakelen in het gehele verkoopproces. Van een bezichtiging tot het uitbrengen van een bod, Brownlake faciliteert het gehele traject en is pas content met een succesvolle verkoop.

Een bedrijfspand te koop in De Fryske Marren? Brownlake doet graag een aanbod.

Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij zijn wij dagelijks actief op zoek naar een nieuwe toevoeging op onze beleggingsportfolio, zo ook in De Fryske Marren. Als u een bedrijfspand wilt verkopen op bedrijventerrein De Ekers, Lemsterpoort, De Stikke of elders in De Fryske Marren, neem dan vooral contact op met Brownlake. U kunt al binnen één werkdag een aanbod zonder enig voorbehoud van financiering en/of bouwtechnische keuring ontvangen. Zo heeft u als verkoper direct zekerheid en is er geen sprake van een lang verkooptraject. Dat scheelt u tijd, maar ook geld. Voor de verkoop hoeft u namelijk geen courtage of andere makelaarskosten af te dragen.

Waarde van uw pand bepalen

Bij het opstellen van de waardebepaling bekijken onze taxateurs een verscheiden aantal factoren. Zo geeft de staat van onderhoud, de ligging van het pand en energielabel een goede indicatie. Bij een pand in verhuurde staat wordt de huur, eventuele servicekosten, de einddatum van de huurovereenkomst en het type huurder meegenomen in de berekening.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod