4.5/5

Bedrijfspand in Capelle aan den IJssel te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand in Capelle aan den IJssel te koop? Ontvang vrijblijvend een aanbod van Brownlake. Brownlake is een landelijk opererende investeringsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Zo zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van allerlei type bedrijfspanden, zowel vrij van huur als in verhuurde staat. Omdat wij tevens beschikken over een lange beleggingshorizon, bent u te allen tijde verzekerd van het beste aanbod, ongeacht de staat van onderhoud. Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw winkelpanden, bedrijfshallen, logistiek vastgoed of commercieel onroerend goed? Laat uw gegevens achter of neem direct contact op.

Kies voor Brownlake

Kiest u voor een verkoop via Brownlake? Dan bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden, een soepel verkooptraject en uiteraard tegen het beste bod op de markt. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Met een bewezen trackrecord en een ruime ervaring en kennis kunnen wij de verkoop van elk type pand faciliteren. Van een bezichtiging tot het uitbrengen van een bod, wij kunnen snel schakelen in het gehele verkoopproces en zijn pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Een bod op elk type bedrijfspand te koop in Capelle aan den IJssel

Overweegt u een bedrijfspand in Capelle aan den IJssel te koop te zetten of staat het pand al te koop? Brownlake doet graag een bod. Zo zijn wij tevens actief op bedrijventerrein Capelle Trade Centre, Capelle-West en uiteraard aan de Hoofdweg CapelleXL. Naast deze bedrijventerreinen kunt u uiteraard bij ons terecht voor vrijblijvend aanbod als u pand zich elders bevindt. Het aanbod dat Brownlake uitbrengt is te allen tijde zonder enig voorbehoud van financiering en een bouwtechnische keuring is geen onderdeel van de waardebepaling. Dat scheelt u natuurlijk tijd en bespaart u tevens een flink bedrag in de vorm van kosten zoals courtage, notariskosten of een vast tarief.

Waardebepaling van uw onroerend goed

Voor een vrijblijvende waardebepaling is het van belang of het pand vrij van huur of in verhuurde staat verkeert. U kunt in beide situaties bij Brownlake terecht voor een taxatie. Bij een pand vrij van huur is vooral de onderhoudsstaat en de ligging van het pand van belang. Een pand dat in verhuurde staat verkeert, wordt tevens getaxeerd door te kijken naar de kale huur, type huurder en expiratiedatum van het huurcontract. Wilt u geheel kosteloos een waardebepaling van uw bedrijfspand te koop in Capelle aan den IJssel ontvangen? Neem direct contact met Brownlake of laat uw gegevens achter voor onze taxateurs.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod