4.5/5

Bedrijfspand in Breda te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Staat uw bedrijfspand in Breda te koop? Brownlake doet als landelijk opererend beleggingsmaatschappij graag een aanbod. Als eindbelegger met een langetermijnvisie, bent u verzekerd van het beste aanbod, ongeacht marktcondities. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van bedrijfspanden in alle staten van onderhoud, zowel leegstaand als verhuurd. Bent u in het bezit van een horecapand, bedrijfshal, magazijn of ander bedrijfsmatig vastgoed en wilt u een aanbod ontvangen? Laat dan uw gegevens achter of neem direct contact op. 

Waarom Brownlake?

Bent u op zoek naar een betrouwbare koper van uw bedrijfsmatig vastgoed? Met een bewezen trackrecord kan Brownlake u een succesvolle verkoop garanderen en zo ook in Breda. Met altijd een goed bod, flexibele verkoopvoorwaarden en het faciliteren van het gehele verkoopproces, onderscheidt Brownlake zich van de rest. Wij hechten veel waarde aan de gemaakte afspraken en zorgen voor een transparant en soepel verkooptraject. Van een opname tot het uitbrengen van een bod. Brownlake ontzorgt het gehele proces.

Brownlake doet graag een bod op uw bedrijfspand te koop in Breda

Omdat Brownlake nationaal opereert, zijn wij tevens op zoek naar nieuwe toevoegingen aan onze vastgoedportfolio op bedrijventerreinen zoals De Krogten, Rithmeesterpark of elders in Breda. Bij uw aanvraag gaan onze taxateurs zo snel mogelijk aan de slag met het bepalen van de waarde. Zo kunt u al binnen één werkdag een aanbod zonder financieringsvoorbehoud en/of bouwkundige keuring van ons ontvangen. U heeft dus direct een koper voor uw pand en hoeft dus geen langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. U bespaart ook nog eens flink op bijkomende kostenposten zoals makelaars- en notariskosten.

Taxeren van uw bedrijfspand 

Om uw bedrijfspand te taxeren doorlopen wij een verscheiden aantal factoren. Zo kunt u bij ons terecht voor de verkoop van zowel een pand vrij van huur als een pand dat zich in verhuurde staat bevindt. Bij het taxeren van uw pand bekijken we altijd de staat van onderhoud en de ligging en daarmee potentie van het pand. Een pand in verhuurde staat wordt tevens getaxeerd aan de hand van diverse pandgegevens, maar ook de kale huur, type huurder en de einddatum van de huurdersovereenkomst. Binnen één werkdag een aanbod op uw bedrijfspand te koop in Breda ontvangen? Laat dan uw gegevens achter middels het online formulier.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod