4.5/5

Bedrijfspand in Bergen op Zoom te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Gaat u een bedrijfspand in Bergen op Zoom te koop zetten? Brownlake doet graag een aanbod. Als landelijk opererende vastgoedmaatschappij, zijn wij gespecialiseerd in de aankoop van zowel verhuurde als onverhuurde panden in alle staten van onderhoud. Omdat wij beschikken over een lange beleggingshorizon, bent u te allen tijde verzekerd van het beste aanbod op de markt. Van de verkoop van een horecapand tot de overname van logistiek vastgoed, u kunt rekenen op een soepel verkooptraject.

Waarom kiest u voor Brownlake? 

Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed hebben Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner, zo ook in Bergen op Zoom. Bij Brownlake bent u verzekerd van de beste verkoopvoorwaarden en een goed bod, ongeacht marktcondities. Met ons bewezen trackrecord streven wij naar een succesvolle verkoop van elk type pand. U kunt rekenen op onze expertise en soepel verkooptraject waarin afspraken te allen tijde worden nagekomen. We zijn pas tevreden na een succesvolle overdracht bij de notaris.

Ontvang een bod op elk type bedrijfspand te koop in Bergen op Zoom

Heeft u een bedrijfspand te koop rond het stationsgebied, Geertruidapolder, Steenspil of elders in Bergen op Zoom? U kunt vandaag nog een aanvraag doen bij Brownlake. Onze taxateurs gaan gelijk voor u aan de slag, zodat u binnen één werkdag een vrijblijvend aanbod krijgt. Ons aanbod is financieringsvrij en zonder bouwtechnische keuring. U hoeft dus geen langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan, want u heeft direct een koper en een mooi aanbod. Bijkomend voordeel is dat u geen makelaars- en/of notariskosten hoeft af te dragen en zo kunt u al snel duizenden euro’s besparen. 

Taxatie van uw bedrijfs onroerend goed

Om uw pand zo goed mogelijk te taxeren, hanteert Brownlake een tal aan taxatiepunten. Zo is de staat van onderhoud en de ligging van uw pand vrij van huur bepalend, maar ook het type energielabel. Bij een pand in verhuurde staat is de kale huur, type huurder en de expiratiedatum van de huurovereenkomst tevens van belang. Voor een vrijblijvende taxatie van uw bedrijfspand te koop in Bergen op Zoom, kunt u gebruik van het contactformulier of bel ons op 085 401 3900 en krijg direct contact met een van onze taxateurs.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod