4.5/5

Bedrijfspand in Barneveld te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Heeft u een bedrijfspand in Barneveld te koop? Brownlake is een landelijke opererende investeringsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. U ontvangt direct het beste bod op de markt en bent verzekerd van een soepel verkooptraject. Of u nu logistiek vastgoed, bedrijfshallen, horeca- of woonwinkelpanden wilt verkopen, bij Brownlake kunt u elk type vastgoed in alle staten van onderhoud verkopen. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand te koop in Barneveld? Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvende waardebepaling.

Waarom voor Brownlake kiezen?

Zo ook in Barneveld hebben verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner. Dat komt mede door onze hoge biedingen, goede verkoopvoorwaarden en een transparante werkwijze waarin een soepel verkooptraject centraal staat. Wij hechten veel waarde aan de gemaakte afspraken en kunnen snel schakelen binnen het gehele verkoopproces. Van een bezichtiging tot een opname van een bedrijfspand, Brownlake is pas tevreden met een succesvolle verkoop.

Een bod op elk type bedrijfspand te koop in Barneveld

Als landelijk opererende investeringsmaatschappij zijn wij actief op zoek naar het aankopen van panden voor ons eigen vastgoedportefeuille, zo ook op bedrijventerreinen zoals Harselaar-Zuid of de Briellaerd. Het bedrijfspand kan zowel leegstaand, verhuurd of onverhuurd zijn en mag in alle staten van onderhoud verkeren. Wat voor type pand u ook wilt verkopen, u bent verzekerd van een aanbod zonder financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuring. Benieuwd naar de waardering van uw bedrijfspand te koop in Barneveld? U kunt vrijblijvend een waardebepaling ontvangen bij Brownlake.

Waarderen van uw pand

Om uw pand zo goed mogelijk te waarderen, bekijken onze taxateurs diverse factoren. Zo is de staat van onderhoud en de ligging van het pand een groot onderdeel van de taxatie. Naast diverse pandgegevens is het huidige energielabel en de grond ook iets wat wij opnemen. Bij een pand in verhuurde staat wordt tevens gekeken naar de kale huur, type huurder en de expiratiedatum van de huurovereenkomst. Wilt u weten wat voor aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfspand in Barneveld? Laat dan uw gegevens achter of bel ons direct op 085 401 3900 voor een opname.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod