4.5/5

Bedrijfspand in Barendrecht te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand in Barendrecht te koop? Brownlake is een landelijk opererende vastgoedmaatschappij gespecialiseerd in de aankoop van zowel leegstaand als verhuurd bedrijfsmatig vastgoed. Wij verzekeren u van het beste bod, ongeacht marktcondities. Dit komt omdat wij tevens als eindbelegger fungeren en daarmee over een lange beleggingshorizon beschikken. U kunt uw bedrijfspand in alle staten van onderhoud verkopen en wij zorgen voor een zorgeloos verkooptraject met een succesvolle verkoop als eindresultaat.

Kies voor vastgoedmaatschappij Brownlake

Omdat wij als landelijk vastgoedmaatschappij opereren kunt u tevens uw bedrijfspand(en) in Barendrecht direct verkopen aan Brownlake. Al vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed gingen u voor en zien ons al betrouwbare verkooppartner. U bent te allen tijde verzekerd van een goed bod, de beste verkoopvoorwaarden en een verkooptraject zonder onzekerheden, waarin de gemaakte afspraken worden nagekomen. Van het bezichtigen van uw bedrijfs onroerend goed tot het uitbrengen van een bod. Brownlake streeft naar de succesvolle verkoop van uw bedrijfspand te koop in Barendrecht. 

Vrijblijvend bod op elk type bedrijfspand te koop in Barendrecht

Heeft u bedrijfspand staan op bedrijventerrein Achterzeedijk, Augustapolder, Bijdorp of BT-Oost? Of heeft u elders in Barendrecht een bedrijfspand staan en overweegt u het pand te koop zetten? Dan kunt u vrijblijvend een aanbod ontvangen van Brownlake. Wij brengen te allen tijde een bod uit zonder enig voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Zo heeft u direct een koper voor uw pand en is lang verkooptraject niet noodzakelijk. Uw bedrijfsmatig vastgoed binnen één werkdag laten taxeren door Brownlake? Neem dan contact op.

Taxeren van uw bedrijfspand 

Voor het taxeren van uw bedrijfspand bekijken onze taxateurs een verscheiden aantal factoren. U kunt aan Brownlake zowel verhuurde als onverhuurde panden verkopen. De taxateurs bekijkt in het geval van een pand vrij van huur voornamelijk de onderhoudsstaat, de ligging en de huidige energielabel. Bij een pand in verhuurde staat wordt ook de kale huur, type huurder, eventuele servicekosten en uiteraard de einddatum van de huurovereenkomst meegenomen in de taxatie. Wilt u een vrijblijvende waardebepaling van Brownlake ontvangen? Laat uw gegevens achter of bel ons tijdens kantooruren op 085 401 3900 voor een afspraak.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod