4.5/5

Bedrijfspand in Assen te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Gaat u een bedrijfspand in Assen te koop zetten? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Omdat wij tevens opereren als eindbelegger en beschikken over een lange beleggingshorizon, zijn wij niet gevoelig voor marktcondities. Wij verzekeren u daarom ook het beste aanbod op de markt, ongeacht het type bedrijfspand of de onderhoudsstaat. Of het nu gaat om een bedrijfshal, een horecapand of een magazijn. Brownlake doet graag een aanbod.

Vele verkopers kozen al voor Brownlake

Met enkel de beste verkoopvoorwaarden, veel flexibiliteit en het vermogen om snel te kunnen schakelen in gehele verkoopproces, hebben vele verkopers Brownlake gevonden als verkooppartner. Wij hanteren een transparante werkwijze waarbij de gemaakte afspraken te allen tijde worden nagekomen. Zo verzekeren wij u van een soepel verkooptraject van aanvraag tot overdracht. We zijn pas tevreden met een succesvolle verkoop van uw bedrijfsmatig vastgoed en dat kunnen we bewijzen met een extensief trackrecord.

Elk type bedrijfspand te koop in Assen

Overweegt u een bedrijfspand op bedrijventerrein Messchenveld, Peelerpark, Groenedijk of een van de vele andere terreinen van Assen te verkopen? Bij Brownlake kunt u op korte termijn een aanbod ontvangen. Zo brengen wij te allen tijde een financieringsvrij bod uit, vrij van bouwkundige keuring en/of funderingsonderzoeken. U heeft dus direct een koper en kan uw pand in vele gevallen op zeer korte termijn worden overgedragen. Bent u benieuwd naar welk aanbod wij kunnen doen op uw bedrijfspand te koop in Assen? Neem dan contact op voor een vrijblijvende waardebepaling.

Waarderen van uw bedrijfspand

Om zo goed mogelijk de waarde van uw bedrijfspand te bepalen, bekijken onze taxateurs een verscheiden aantal factoren. De onderhoudsstaat en ligging van het pand geven ons direct een indicatie. Ook wordt er gekeken naar het energielabel en in het geval van een pand in verhuurde staat, de kale huur, het type huurder en de einddatum van de huurovereenkomst. U kunt vandaag nog een aanvraag doen voor een vrijblijvend aanbod op uw bedrijfspand te koop in Assen.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod