4.5/5

Bedrijfspand in Apeldoorn te koop

Brownlake is de bedrijfsmakelaar voor de verkoop van uw vastgoed

Een bedrijfspand in Apeldoorn te koop? Brownlake is een landelijk opererende beleggingsmaatschappij waaraan u direct uw bedrijfsmatig vastgoed kunt verkopen. Met een lange beleggingshorizon, bent u verzekerd van het beste aanbod op uw pand, ongeacht de onderhoudsstaat. Van een bedrijfspand met meerdere gebruiksdoeleinden tot de verkoop van uw logistiek vastgoed. Brownlake verzorgt het gehele verkoopproces van aanvraag tot overdracht. 

Kies voor Brownlake!

Zo ook in Apeldoorn hebben vele verkopers van bedrijfsmatig vastgoed Brownlake gevonden als betrouwbare verkooppartner en dat is niet voor niets. U kunt rekenen op enkel de beste verkoopvoorwaarden, een sterk bod ongeacht marktcondities en soepel verkooptraject van A tot Z. In het gehele verkoopproces kunnen wij zeer snel schakelen en worden gemaakte afgesproken te allen tijde nagekomen. Van het bezichtigen van uw commercieel onroerend goed tot het uitbrengen van een bod. Brownlake verzorgt het verkooptraject en is pas tevreden met een succesvolle verkoop. 

Aanbod op elke type bedrijfspand te koop in Apeldoorn

Of u nu een bedrijfspand heeft op bedrijvenpark Apeldoorn-Noord (1 of 2), Ecofactorij, Osseveld Oost of bedrijventerrein Stadhoudersmolen, u kunt rekenen op een financieringsvrij aanbod, zonder bouwtechnische keuring. Bij Brownlake heeft u dus direct een koper voor uw pand en hoeft u geen langdurig en onzeker verkooptraject in te gaan. Het voordeel is ook dat u aanzienlijk kunt besparen op bijkomende kostenposten. U hoeft namelijk geen enkele makelaars- en notariskosten af te dragen voor de verkoop van uw pand aan ons. Wij zijn tevens zeer flexibel op gebied van leveringsdatum en alle overige verkoopvoorwaarden. 

Waarde van uw bedrijfspand

Om de waarde van uw bedrijfspand te bepalen, wordt er gekeken naar diverse factoren. Zo is de staat van onderhoud, de ligging en het energielabel van belang bij een bedrijfspand vrij van verhuur. Bij een pand in verhuurde staat worden de huur, het type huurder en de einddatum van het huurcontract ook meegenomen in de berekening. Wat voor type bedrijfspand u ook wilt verkopen, wij trachten binnen één werkdag een aanbod uit te kunnen brengen. Benieuwd naar welk aanbod wij kunnen uitbrengen op uw bedrijfspand te koop in Apeldoorn? Laat uw gegevens achter of bel ons op 085 401 3900 voor direct contact.

Neem vrijblijvend contact op

Ontvang binnen één werkdag een bod

* We gaan uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om. Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het formuleren, opstellen en communiceren van het vrijblijvende bod aan u en zullen nooit met derden worden gedeeld.

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 herontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Aantal aangekochte objecten

102

Aantal m2 her ontwikkeld

3042 m2

Lopende projecten

4

Waarom kiezen verkopers voor Brownlake?

Uw commercieel vastgoed verkopen?

Ontvang vrijblijvend een aanbod